Kaptam egy 1-est irodalomból és anyukám nagyon haragszik most rám? .
Sziasztok!
Ma egyest kaptam irodalomból.
Mert feleltem és nem tudtam semmit.
Tudom,az én hibám volt,vállalom a felelősséget.
Elmondtam neki egyből hogy haza jöttem.
És leordította a fejem.
Azt mondta hogy ezt nem lehet kijavítani.
Ráadásul 7.es vagyok és a második félév már bele számít a felvételibe.
És humán szakra szeretnék menni ahova a magyar és a töri kell nagyon.
És nagyon félek hogy most elb.sztam a renomét😭
Segítsetek kérlek hogy békítsem ki anyukámat?
És adnátok tanulásu ötleteket mert bizonyítani szeretnék hogy ki javítom!
12/L
Nyilván neked is szólni kellett volna,amikor kihívott felelni,hogy te is hiányoztál múlt héten, nem tudtál még mindent bepótolni.
Most már utólag mindegy, lesz még jegyed úgyis ebben a félévben. Ha a többi jegyed jó lesz,akkor ugyanúgy lehetsz még ötös.
Ez meg legyen tanulópénz,hogy akkor is próbálj készülni,hogyha beteg voltál.
De amúgy nem értem az első oldalos válaszokat, egy db egyes nem a világ vége, nem kell rögtön elkönyvelni,hogy hülye vagy és nem való a humán gimi meg az egyetem..
Nekem is volt hasonló esetem(szintén hiányoztam és nem készültem)..Kaptam én is egyest. Mégis kitűnőre érettségiztem és az egyetemen is megálltam a helyem.
Nem egy db osztályzat fogja meghatározni a jövőd..
Tanulj a hibáidból és kész.
Anyukádat sem értem,hogy miért kell ordibálni emiatt..Jó persze, nem azt mondom,hogy miért nem dícsért meg.De azért nem kell leszedni a fejed,ha egyébként jó tanuló vagy.
12# vagyok
Akár utólag megkeresheted a tanárt személyesen az irodájában,hogy elmondd,hogy miért nem tudtál felkészülni és hogy szeretnéd kijavítani az egyesed következő órán.
Ha van benne egy kis emberség,akkor úgyis engedni fogja.Vagy megjegyzi magának.
Sok diák van,aki egyáltalán nem érdekelnek az osztályzatok, úgyhogy biztosan pozitívan fogja fel,hogy téged igen és szeretnéd helyre hozni a hibád.
Kár volt a gyakorira jönnöd.
Itt mindenki csillagos ötös volt.
Hát azért álljon már meg a menet.Így leugatni valakit egy db 1-ért.
Semmi baj.Lesz még több is, de nem szabad rá görcsölni.Javísd ki és ennyi.
Az okoskodókkal meg ne törődj.
Ha fokozatosan romlasz valamiből, azt megszokják, hidd el. De nem azt mondom hogy nem kell tanulni, ne értse félre a sok eszes okos.
Én jövőre készülök egyetemre, és most is, akkor is volt sok "hibám". Egy jegy NEM fogja elrontani a jövődet.
És 12-edikesként elmondom, nálunk kicsit figyelembe veszik ha hiányoztunk. Ne tessék lepontozni, ez az igazság, én idén 4-szer hiányoztam, kizárólag nyelvvizsgák miatt.
Én meg jegyeket sem mondok el SOHA, úgyis megtudja, néha még előttem!
Nyugi van mindenki!!!
Én most vagyok nyolcadikos,épp hogy sikerült az irodalom kettesere ;)
Év végéig még ki lehet javítani..
Köszönöm a pozitív vissza jelzéseket.
Nem fogok emiatt ennyire keseregni.
Holnap megkeresem óra előtt a tanárt hogy a követkető irodalom órán ki szeretném javítani.
Holnap írunk nyelvtanból(alany állítmány stb)
2órát gyakoroltam rá.
Meg kell lenni az 5-ösnek :D
Talán ha egy kicsit benyalom magam nem lesz többet ilyen paraszt velem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!