Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotoknak 8 hónapja 40 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 19:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
81%

Erre nem igen kell különösképpen reagálni.

Felnőtt nő,az ő dolga,ő döntése hogy kit választ párjának.

Majd az idő eldönti,hogy fog alakulni a dolog.

Nekem is és sok nőnek még bizarr,hogy kb apja korúval legyen. De sok más nőnek viszont nincs benne semmi furcsa,az idősebb pasikat keresik szándékosan. Ez van. Ne szóljatok bele.

2017. jan. 31. 16:10
 42/51 anonim válasza:
92%

Én 21éves voltam amikro 35 eves parom volt.

Azóta eltelt jó pár év osszeházasodtunk és lett egy gyonyoru kislanyunk.

Nem gondolom,hogy barhogyan is bele kene ebbe szolnod, ha szeretik egymást az neked miert faj? Szerintem sokkal jobb ha egy idosebb pasival van mint a mai 23eves fiukkal lenne na ott tuti a csalodas.

2017. jan. 31. 16:16
 43/51 anonim ***** válasza:
91%
Semmit ha jol bánik vele szereti stb akkor nincs gond,én és párom között 20 év van van 3 gyerekünk és 15 éve házasok vagyunk .
2017. jan. 31. 17:32
 44/51 anonim válasza:
87%

Én 21 éves vagyok. A vőlegényem 40. Két éve boldogan élünk egymással. És a szüleim is elfogadják, mert tudják, hogy vele vagyok igazán boldog. Nem, nem gazdag. 23 éves Suzukival járunk, én főzök, nem étterembe járunk, nincsenek elvált szüleim, hogy apakomlexusom legyen, albérletben lakunk, és összesen 3x voltunk nyaralni. Belföldön. Én sem így terveztem, de nem tudhatod, hogy hol találod meg a boldogságot, az otthonod! Ha érzed a szeretetet és a megbecsülést, nincs okod túl sok mindenen gondolkodnod!

LOVE HAS NO LIMIT!!!

2017. jan. 31. 21:21
 45/51 anonim ***** válasza:
19%
eltartja legalább
2017. jan. 31. 21:41
 46/51 roly112 válasza:
25%
Hagy szóljak kicsit a férfi nem nevében is. A mai felvilágosult világunkban szerintem teljesen természetes ha egy fiatal lányt az idősebb pasik vonzanak. Ahogy szoktam kicsit morbidul fogalmazni: "minden lánynak apakomplexusa van" :P és ezt tapasztalatból írom. Talán az egzisztencia vagy talán a kíváncsiság vonzza őket, nemtudom de egy biztos a lányok genetikájában benne van hogy idősebb csávó kell!! Mikor 18-20 éves voltam a velem egykorú szép lányok rám se néztek, egyszerűen átnéztek rajtam. Most pedig pont ezen korosztály őrjít meg és nem feltétlenül mindig én kezdeményezem az ismerkedést. Nem tehetek róla, nekem is a fiatal lányok imponálnak. Egy 30év körüli nő már általában oly mértékben belefásult az életbe hogy csak lehoz. Egy fiatal lány még pörög és tele vam élettel és talán pont ez tetszik a középkorú férfinak igazán, hogy kicsit visszahozza a fiatalságát. Szülőként én sem tekintenék jó szemmel a dologra, de az előttem szólókat erősíteném meg abban, hogy nem szabad tiltani tőle mert a lány lehet lázad majd eltávolodik a szülőktől ami problémát később ha esetleg ez a tiltott kapcsolat véget ér már makulátlanul nem lehet helyrehozni. Ki kell várni a végét és el kell fogadni az élet rendjét, hogy a kislány felnőtt nővé érett. Valahol olvastam, hogy a régi időkben is teljesen természetes dolog volt, hogy 7-10 éves korkülönbséggel házasodtak a párok és abban a világban még kiváltképp korlátoltan gondolkodtak a szülők akik egzisztenciális hovatartuzásuk szerint választottak férfit a lányuknak akiknek sok beleszólása nem volt a saját életébe. Szerintem mindenki élje saját életét és ne a más háza körül söprögessen mivel sajátja körül is van elég piszok ;) 32/f
2017. febr. 1. 00:19
 47/51 anonim ***** válasza:
9%

"a mai felvilágosult világunkban..."

Inkább a régi világban volt ez jellemző, amikor a szülők választották párt a lanynak és nem szerelemből házasodtak.

Nem vagyok apakoplexzsos, véletlenül sem kellene egy középkorú vén pasi.

2017. febr. 1. 02:37
 48/51 anonim ***** válasza:
65%
#47, most középkorú vagy vén? Ezt azért el kellene döntened...:)
2017. febr. 1. 02:51
 49/51 anonim ***** válasza:
9%
ez alighanem a mikulásbácsi szindróma, ha jó gazdag a csóka akkor hagyjátok :D
2017. febr. 1. 05:38
 50/51 roly112 válasza:
81%
#47 Nem tudom most hány éves vagy de biztos piszok bölcs lehetsz. Majd leszel még te is középkorú akkor azért ne ugorj a Dunána mert már vénnek hiszed magad :D ;)
2017. febr. 1. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!