Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotoknak 8 hónapja 40 éves barátja lenne?
Nekem 21 évesen volt 43 éves testépítő pasim. Anyámnak el sem mertem mondani,mert az ő pasijának a haverja volt.
Aztán kábé 2 hónap után megamtól is rájöttem,hogy túl sok a korkülönbség. Váltottam "csak" tíz évvel idősebbre. Sok lány szereti az idősebb férfiakat. Én akkor aggódnék,ha vele egykorú lenne, tudnak felelőtlenek lenni minden téren....
Megnyugodtam, hogy nem csak köztünk van 27 év. :)
Bizony, hogy tudja egy 50-es férfi mi kell az ágyban.
Nekünk is fantasztikus együtt, szeretjük egymást.
De ezt ùgyis csak olyan ember érti meg, aki élt át ilyet.
"És mi lesz 15-20 év múlva?"
Valószínűleg ugyanúgy ellesznek, mint most. De lehet, hogy nem. Ugyanúgy, ahogy ismerősöm 9 év után, és 2 héttel az eljegyzés után szakított a nála 2 évvel fiatalabb barátnőjével/menyasszonyával. Ez nem ezen múlik.
Ha arra célzol, hogy akkor lesz beteg vagy hal meg, amikor a másik fél még fiatal, hát akkor akár hiszed, akár nem, ez sem ezen múlik. Dédnagyapámat, aki 38 évesen lett beteg, 23 éven keresztül ápolta dédnagyanyám, aki 1 évvel idősebb volt. Meg egy 30évest ugyanúgy el.aszhat a busz, mint ahogy egy 80éves végelgyengülésben meghalhat.
De persze a legfőbb pont: nem is tudhatjuk és semmi közünk ahhoz, hogy kinek milyen lesz az élete 15-20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!