Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotoknak 8 hónapja 40 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 19:17
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
61%
A párom 45/F éves én 28/N. 4 éve élünk együtt boldogan. Ja és nem gazdag.
2017. jan. 31. 10:30
 32/51 anonim ***** válasza:
25%
Nem örülnék. Nagyon nem.
2017. jan. 31. 12:59
 33/51 anonim ***** válasza:
6%

Nekem 21 évesen volt 43 éves testépítő pasim. Anyámnak el sem mertem mondani,mert az ő pasijának a haverja volt.

Aztán kábé 2 hónap után megamtól is rájöttem,hogy túl sok a korkülönbség. Váltottam "csak" tíz évvel idősebbre. Sok lány szereti az idősebb férfiakat. Én akkor aggódnék,ha vele egykorú lenne, tudnak felelőtlenek lenni minden téren....

2017. jan. 31. 13:15
 34/51 anonim válasza:
85%
Elolvastam az összes hozzászólást, most én leírom a tapasztalatom. 28 éves nő vagyok. A párom 55 éves. 6 éve élünk együtt boldogan!!! Nem gazdag!!! Egy munkahelyen dolgozunk mind ketten. 6éve kiartunk egymás mellett, sokmindenen keresztül mentünk. Volt olyan hogy mindkettőnknek felmondtak a munkahelyén akkor nem egy cégnél dolgoztunk, nem volt mit ennünk de kiartottunk egymás mellet. Most egy jó nevű cégnél dolgozunk megvan mindenünk és boldogok vagyunk. A szex isteni van aki azt mondja egy 50 feletti nem bir már semmit az ágyban. Na ez nem igaz. Sőt nagyon is tud! 😀 anyám elfogadta de apám nem. De ettől függetlenül kiartunk egymás mellett. Ja és a párom megjegyezte hogy az idén 2017 ben elfog venni feleségül Szóval nem a kor számit hanem hogy szeretitek e egymást kitartatok e. Ennyit szerettem volna hozzáfűzni.
2017. jan. 31. 13:23
 35/51 anonim ***** válasza:
29%
6 éve. És mi lesz 15-20 év múlva?
2017. jan. 31. 13:25
 36/51 anonim ***** válasza:
80%

Megnyugodtam, hogy nem csak köztünk van 27 év. :)

Bizony, hogy tudja egy 50-es férfi mi kell az ágyban.

Nekünk is fantasztikus együtt, szeretjük egymást.

De ezt ùgyis csak olyan ember érti meg, aki élt át ilyet.

2017. jan. 31. 13:47
 37/51 anonim ***** válasza:
65%
Én 24 éves leszek, párom 35 éves és van egy lassan 7 éves gyermekünk. Nem €rzem soknak a korkülönbséget. Soha nem szerettem a velem egykorú pasikat. Teljesen jol elvagyunk. :)
2017. jan. 31. 14:00
 38/51 anonim ***** válasza:
73%
Ez gond de mint mindenre erre is van megoldás az pedig az elfogadás. Mást nem lehet tenni szétszakítani őket meg nem lehet vagy nem érdemes.
2017. jan. 31. 14:51
 39/51 anonim ***** válasza:
96%

"És mi lesz 15-20 év múlva?"

Valószínűleg ugyanúgy ellesznek, mint most. De lehet, hogy nem. Ugyanúgy, ahogy ismerősöm 9 év után, és 2 héttel az eljegyzés után szakított a nála 2 évvel fiatalabb barátnőjével/menyasszonyával. Ez nem ezen múlik.

Ha arra célzol, hogy akkor lesz beteg vagy hal meg, amikor a másik fél még fiatal, hát akkor akár hiszed, akár nem, ez sem ezen múlik. Dédnagyapámat, aki 38 évesen lett beteg, 23 éven keresztül ápolta dédnagyanyám, aki 1 évvel idősebb volt. Meg egy 30évest ugyanúgy el.aszhat a busz, mint ahogy egy 80éves végelgyengülésben meghalhat.

De persze a legfőbb pont: nem is tudhatjuk és semmi közünk ahhoz, hogy kinek milyen lesz az élete 15-20 év múlva.

2017. jan. 31. 15:10
 40/51 anonim válasza:
96%
Azt csinál, amit akar, az ő élete. Az a szülő aki bele akar szólnia gyereke életébe nem szülő. Én a gyerekeimet védem, ha az anyai ösztön kapcsol, hogy bizony ami van most az nem jó, szólok a lányaimnak, és tudják, hogy nem ellenük vagyok. Ha pedig nem igazán foglalkoznak a mondandómmal - ami hálistennek sosincs így, mivel szuper a kapcsolatom mindhárom lányommal- akkor hagynám, hogy tanuljanak a hibáikból, és ha szükségük van rám mindig jönnek, hogy igazad van anya, megmondtad.. és felajánlom a vállamat és egy csomó csokit egy szupercsajos film mellé. :) 45/anya
2017. jan. 31. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!