Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotoknak 8 hónapja 40 éves barátja lenne?
Egy jól szituált, komoly egzisztenciával rendelkező pasas, nem is tudom, hogy mit akarhat egy -öregedő- 23 éves nőtől, amikor minden ujjára kaphat egy 18 évest??
:)
Hát inkább olyan palija legyen, mint egy velekorú, akivel együtt vergődnek valami albérletben.
Meg irigyelném a palit, hogy milyen mákja volt. :)
Amúgy nincs lányom.
Sziasztok! Én úgy gondolom hogy sok ilyen kapcsolat felháborodást vált ki! Nyilván egy nagy korkülömbségre mindenki felkapja a fejét! Sohasem ítélkezek igy csak az én példám írom le!
27 éves leszek nyáron a férjem 45 éves ! 6 éve vagyunk együtt és egy csodás 2 éves kisfiú szülei vagyunk ! Mielőtt bárki rákérdezne igen gazdag a férjem de mar az elején felajánlotam Neki, hogy nyugodtan írhatunk házassági szerződést ha szeretne ! Ő azóta sem akar töretlenül hisz a szerelmünkben úgy ahogy én is ! Elég sok lehetőségem lenne de amióta vele vagyok Rá se néztem másra ő a másik felem akit feltétlenül szeretek!
Ezel nem magasztalni akarom az ilyen jellegű kapcsolatokat sem elhitetni hogy ez a normális de van akinek sikerül !
Mindenkinek szép napot!
"Ő azóta sem akar töretlenül hisz a szerelmünkben "
Ó, mar egeszen hat eve?
LOL.
Sosem fogom megérteni, hogy egyeseknek miért szùrja a szemét ha nagy a korkülönbség.
Sosem volt korombeli férfi az életemben, most így 32 évesen sem egy korombelivel élek együtt.De ha két ember boldog, akkor az másnak miért fáj?
Nem vagyunk egyformák, mindenkit más vonz.
Ismerek egy házaspárt, 25 van köztük, 10 éves kislány boldog szülei.
Köztünk 27 év van, minden téren egyeznek az igényeink, szexben végre azt kapom, amire mindig is vágytam, a kommunikáció tökéletes, akkor mi a baj ezzel?Semmi.Csak néhány ember eléggé begyepesedett agyilag, képtelen elfogadni, hogy ilyen kapcsolatok is vannak.
Nyáron elég sokat jöttünk-mentünk, mindenhol jól éreztük magunkat, sokat, rengeteget nevetünk együtt.Szerelmes vagyok életemben elöször.Most le kéne cserélnem egy 30-asra csak azért mert az a "normális"?
Hát nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!