Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotoknak 8 hónapja 40 éves barátja lenne?
Ebben a balkániában 20 000 000-szorra is korlátoltak maradnak.. a 10-ből 10-re csak azt tudom írni, hogy ha csak az én körömből nézzük, már csak akkor is 6sírás marad. :)
Nem a kor függvénye, hogy valaki sz@rházi e vagy komoly párkapcsolatot akar.. egyre életképtelenebbek a generációk is "vő" terén.. szerencsére kevés országban van álszent korlátolt gondolkodásmód ezen téren is..
A lakásba sembengedné hozzászóló is mossa ki inkább a lepedőjét és tanúljon meg főzni inkább.. :))
Szakítani és elengedni/válni nem ugyan az.. persze intelligencia függvénye.. ha rendben van az a 40-es emberke, akkor van annyira érett, hogy érezze ha inkább el kell engednie.. és ebben a szituációban mivel érettebb és nyugodtabb már (ismétlem: ha rendben van az emberke), megteszi..
Én ismerek olyat, aki barátként tovább támogatta és segítette a leányzót.. időnként beszélgettek egy jót..
Nem a korkülönbségen áll vagy bukik egy kapcsolat.
Ha rendes férfi, akkor hagyjad öket, ha szélhámos, akkor majd rájön a leányzó magától.
Nyugi, két eset lehetséges:
1. Nem oké a pasas, akkor a lányod előbb-utóbb rájön, és dobja.
2. Oké a pasas, ebben az esetben majd lecsapja egy 20 éves csaj, a lányod kezéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!