Szülők. Egy 14 éves lányotoknak lehet barátja? Miket engednék meg, ha igen és miért? Ha nem miért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 20:14
1/30 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz dolog szerintem. A teljes tiltásnak sok értelmét nem látom, ugyanakkor korainak is tartom.
Talán engedném, de csak úgy, hogy mindig tudom, hova mentek és meddig tart, illetve otthon csak felügyelettel, és nincs együtt alvás.
De lehet, hogy én vagyok naív, és ma már nem így működik a világ.
2/30 anonim válasza:
Nem lehetne, mert korai. Egy általános iskolás lány könyvet és főzökanalat fogjon a kezébe és ne farkat.
3/30 anonim válasza:
Én is 14 évesen jöttem össze a barátommal, és ennek már 3 éve. Azóta is boldogok vagyunk együtt. A tiltással nem érsz sokat, egyszerűen csak beszélgetni kéne a lánnyal hogy hol a határ.
4/30 A kérdező kommentje:
2-es miért fogna farkát?A farok alatt a péniszt érted?Az nincs benne a lehetőségek között,ennél a barát dolognál,hogy csak kézenfogva sétálnak, együtt tanulnak meg ilyenek?
2017. jan. 25. 20:24
5/30 anonim válasza:
ha lesz barátja akkor hidd el nem sokáig marad szűz csak nem fogsz róla tudni :D
6/30 anonim válasza:
Lehetne. 14 éves voltam, amikor először volt barátom. Semmit nem csináltunk. Sétáltunk kézen fogva, párszor megcsókoltuk egymást. Aztán gyorsan vége is lett, mert kisgyerekek voltunk miért.
Most ezért mi értelme lett volna tiltani? És mit?
7/30 Snorri válasza:
Én engedném, ha a srác egyidős vele. Leülnénk, a fiú is, és elmondanánk a feltételeket, a határokat. Szerencsére az emberek lelkileg különböző szinten vannak. Nem mindenkinek a szexben merül ki az élet, akkor sem, ha tizenéves.
8/30 anonim válasza:
A szülő nem tudja megakadályozni.
9/30 anonim válasza:
olvastam itt egy kérdést ki mikor veszítette el az ártatlanságát volt ott 13 nem egyszer....bár lehet,hogy ehhez nem kell járnia valakivel.
10/30 anonim válasza:
Lehet, ha egyidős vele (max. 15), és nem akarnak szexuális életet élni.
Ami mehet: séta, közös programok, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!