Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Egy 14 éves lányotokna...

Szülők. Egy 14 éves lányotoknak lehet barátja? Miket engednék meg, ha igen és miért? Ha nem miért?

Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 20:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
31%

15ös, nem irigylem a lányod

Én meg az olyan szülőket akiknek a 14 éves gyereküknek ezen jár az esze.

2017. jan. 26. 15:59
 22/30 anonim ***** válasza:
94%

Ma hallgattam a "Vendég a hàznàl" műsort. Egy làny aki 17évesen szűlte a kislányát mesélte el az élet történetét. Igaz kollégista volt. A 4àgyas szobában minden lánynak volt barátja neki nem...minden làny lefeküdt már valakivel ő nem. Amiért ìrtam mélyen vallásos volt apukája anyukája. Bejelentette , 17évesn karàcsony előtt, hogy terhes. Apukája első reakciója az volt, hogy "ti lefeküdtetek" esküvő előtt. Szentűl meg voltak győződve, hogy a lány szűz azt gondolták a vallásos nevelés miatt nem lehet gond. Gondolom eljàtszotta hétvégén a bàránykát otthon.

Többen ìrtátok együtt tanúlnak majd....hm legtöbb lány inkàbb ront a ta núlmànyi eredményén az együtt tanúlás nem nagyon működik...

12 évesen a "menők" jàrtak màr valakivel....8osztályos egyházi gimiről volt szó ráadásúl. Engem ez frusztrált és későbbi szerelmi életemre is kihatott...

2017. jan. 26. 17:41
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

Még nem vagyok szülő, de nekem 11 évesen volt először "barátom", egy osztálytársam, majdnem két évig tartott. Kézen fogva mászkáltunk, együtt tanultunk (igen, néha egymásnál is, és nem, nem szexeltünk), mindig egy csapatba álltunk, mikor fociztunk a suliudvaron, iskolai farsangokon táncoltunk, gyakoroltuk a szájra puszit és gyerekes szerelmes leveleket küldözgettünk egymásnak a szünetekben.

Anyu ordibált, mikor elmondtam neki, pedig soha nem beszélgetett velem szerelemről és kapcsolatokról, nem tudhattam, hogy szerinte ez rossz dolog annyi idősen. Ezzel elérte, hogy többet semmit nem mondtam el neki, a mai napig fogalma sincs róla, hogy hány barátom volt eddig, hány pasival feküdtem le, vagy mikor vesztettem el a szüzességemet. Egyébként 16 voltam, 9 hónapos kapcsolatban, a pasival két és fél évig voltunk együtt összesen.

A tanulságot mindenki szűrje le maga.

2017. jan. 28. 01:28
 24/30 Farkascsaj2001 válasza:
15 vagyok 14 évesen már nekem is volt barátom de semmi nem volt csak kézzen fogva mentünk és szájra puszi volt. 14 évesen kezdi el felfedezni a világot és ha meg nyugtatt beszélges el vele hogy mit lehet mit nem az én anyám sajnos nem ült le velem igy beszélni de én is tudom mi lehet mi nem 😉
2017. jan. 29. 23:12
 25/30 anonim ***** válasza:
21, nem nevelheti mindenki apácának a lányát.
2017. jan. 30. 08:29
 26/30 Morpheus RexXx ***** válasza:

15#

Az az érzésem, hogy túl sok mindent takargatsz.. a te személyes tapasztalataidat nem kellene rávetítened az utódok életére.. vonzás törvénye.. :)

22#

Szerintem ne fogd erre a önmagadból eredő fusztráltságodat.. kezdj inkább tantra gyakorlatokba a pároddal, és nyitottabb leszel felé. Kivéve ha korlátolt.. :)

2017. jan. 30. 20:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
A gyk-s válaszolók szerint aki 20 év alatt kapcsolatban él az kva. Csodás hozzáállás.
2017. jan. 31. 18:05
 28/30 anonim válasza:
100%
15 éves vagyok, a barátom 19. És már nem vagyok szűz. Lehet r*b@ncozni stbstb, gyerünk. 14 évesen vesztettem el a szüzességem, de még együtt vagyunk a barátommal.:) Nem tudom hányas válaszoló írta, hogy a mai lányok úgy viselkednek mintha felnőttek lennének. Erre csak annyit tudok írni, hogy minden másban azt várják el hogy felnőtt módjára gondolkodjunk, kilencedikben nyelvvizsgázni, előrehozott érettségi 10.-ben, konkrétan mire felveszed a faktot 11.-ben, addigra meg kell tervezned az életed és a lehetőségeid, felelősségteljesnek kell lenned. Szerintem az efajta felelősségtudathoz (már akinek van, mert ugye nem lehet mindenki ilyen) nem egy sütizős,kézfogós párkapcsolat társul. Persze, nem azt mondom, hogy ez a normális. Alapból ott van elrontva minden, hogy a magyar oktatásügy belevarr mindent a fiatalok nyakába. És az hogy a világ megköveteli hogy hamar felnőjünk, az nem a mi hibánk. Mi alkalmazkodunk. És ennek ellenére nem lesz mindenkiből egy hatalmas r*b@nc, csak talán érettebben viselkedünk.
2017. márc. 5. 21:54
 29/30 anonim válasza:
21:54 vagyok, kihagytam a kérdésre a választ. Szerintem ne tiltsd semmitől, de az ottalvást ne engedd. Nekünk sem engedik, és valamilyen szinten jogosnak tartom. Nekünk apum egy kicsit megnehezíti a dolgot, mert próbálja fogni a kezemet, és én nagyon szeretem őt, és tisztelem, mert tudom hogy így is több mindent enged csak hogy jól érezzem magam mint amennyit szeretne, de legalább erősödik a barátommal a kapcsolatom, mert hiába nem megyek bulizni, éjjel nem vagyok kocsmában max 11-12ig, állandóan hazahoz időben stb, és a családommal is viszonylag jól kijön. Ha ismered a lányod barátját, szerintem gond nem lehet.
2017. márc. 5. 21:57
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, a teljesen egészséges és érett hozzáállásoddal itt nem leszel népszerű, mert az itteniek nagy része irigy szűz öreglány.
2017. márc. 6. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!