Miért nem engedi (k) meg?
12 eves lany vagyok. Jo tanuló vagyok (évfolyamelso), jo gyerek, nem vagyok szofogadatlan. Tudjatok. Amolyan "mintagyerek".
A barátaim mind szoktak találkozni sulin kívül, vagy ugy, hogy átmennek egymáshoz, vagy elmennek sétálni a falunkba (csendes faluban elek, ahol minden ember kedves es tiszteletreméltó).
De en nem hivhatok át senkit az anyám miatt. Azt mondja, hogy nem szereti, ha itt van nálunk valaki. Meg hogy O nem fogja más gyereket nézegetni. Meg O nem fog fizetni kajákat, amiket majd megeszünk a barátnőmmel (mert azért csak illik valamilyen kaját adni az athivott személynek). Es hasonló dumák... Rendben, felfogtam, hogy nem jöhetnek át, de megis miért ilyen (nem akarom szidni, hisz az anyám)??? Plusz nyáron sem jöhet át senki, igy egész szünet alatt nem látok senkit (kivéve ha áthívnak engem)!
Aztán: délutánonként a nagymamamnal szoktam lenni. O nem enged el a lépcsőház (O papaval lépcsőházban el) melletti kis pályára sem dumálni egy órát a barátaimmal. Es most jon a hab a tortan! ÁT SEM ENGED MÁSHOZ! Mert tanulnom kell, mert biztos annak a lánynak is tanulnia kell, akihez át akarok menni, meg ez illetlenség... Mi az illetlenseg?! Hogy a barátnőm es az anyukája meghívott, es elmegyek hozzájuk?!
Jo, persze megértem valahol, hisz félt engem. De miért nem lehet néhanapján elengedni engem egy baráttal?! Miért?!
Es anyám miért csinalja ezt?!
Annyira el vagyok keseredve, hogy nem találkozom senkivel soha sulin kívül! Most gondoljatok csak bele! Egész nyáron nem láthatok senkit a barátok közül, mert anyám ilyen?!
Valaki segítsen! ☹☹☹
Előre köszi a válaszokat! 😘

5# vagyok
igen, tűrni kell, sajnos ez van...az anyulád utál vendéget fogadni és kész :D
a rokonokkal mi a helyzet? velük hogy viselkedik?

Hát ha rokonokat se szivesen fogad, akkor számára idegeneket se fog, azaz a barátnőidet sem...
Sajnos iylen anyukád...

Mert nem akarnak kerülgetni és etetni egy idegent (mégha a bnöd is az), ennyi.
Meet vannak normális barátok, és idiota bunkok, akikteliszarják a wc-d, meg felzabálják a kajátokat, mert kell neki az az ötödik szelet kenyér is, meg a negyedik pohár lötty (mert a viz ugye nem jo).
De amúgy apa engedi, O pl szívesen latja a bnoimet a házban.
#19 egyetértek XD
volt egy csomó normális valasz, azok miert lettek lepontozva? 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!