Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A helyzet az volt hogy mára hozni kellet volna a suliba egy beadandót power point-al ami nekem csak félkész volt (akinek nincs kész teljesen az 1-es) úgy hogy kitaláltam azt hogy volt 1 hatalmas hasmenésem. Azt hittem megúszom ìgy és egy picit még dolgozhatok vele esetleg elküldöm a tanárnak email-ben. De egy frászt úsztam meg. Anyukám apukám még pizsamában fél perc után felöltöztek én már felvoltam és bevittek a dokihoz és azt mondta minden rendben mehetek suliba biztos csak rosszat evett. És ezután mikor hazavittek 2 akkora pofont levágtak hogy földre estem mert reggel még nem is ettem semmit vacsorára meg csak a szokásos almát ettem az ebéd meg szintén a szokásos volt tehát kikövetkeztették hogy hazudtam és azt mondták 5 percet kapok a táska bepakolására beraktam és a pofon nyommal bementem még kérdezték is tőlem hogy'haver bántanak téged otthon?' Beírták persze az 1-est hazajöttem emiatt amikor végre úgy tűnt el fog tűnni az a nyom 2 sokkal erősebbet lekevertek aminek már sokkal nagyobb nyoma van. Mit csináljak? Amúgy ők nem ilyenek csak most gondolom emiatt hogy hazudtam nekik bepöccentek
2017. jan. 25. 21:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

"Ja hazudjon a gyerek és lógjon. Az megoldás." - nem. De az egyik fél hibája nem menti fel a másik fél bűnét. Persze ennek belátásához ugye gerinc és normális erkölcsi érzék kellene... ugye...

Egyébként nem az USA-ból írsz véletlenül?

2017. jan. 26. 00:37
 22/30 anonim ***** válasza:
5%

Tisztelt Kérdező!

Szerény véleményem szerint érdemes lenne a vércukrodat gyakrabban méretned.

Ui: tudom, hogy nem valami jó tanács, de próbálj meg nem stresszelni - a körülményeid ellenére - túl sokat. Az is árt az Emberi Szervezetnek.

2017. jan. 26. 00:54
 23/30 anonim ***** válasza:
86%
Okosabbat is kitalálhattál volna, orvos nem ezért van.. Pl. csinalsz egy random kamu prezentaciot, és szépen megnyitod jegyzettombbel a ppt-t, random beleirsz mindenhova random betuket szamokat, és lesz egy szép hibás file. Tanar szerintem siman benyalta volna hogy a oendrive sz4rt be..
2017. jan. 26. 01:48
 24/30 anonim ***** válasza:
45%

Most mit csinálj? Nem hazudozz nekik, és ne tanuld meg azt hogy hazugsággal megúszhatod a hanyagságodat.

Azt mondod nem ilyenek alapjáraton a szüleid, és úgy tűnik komolyan törődnek veled, hiszen egyből az orvoshoz vittek hogy valami baj van-e. Úgyhogy szerintem ők most úgy érzik piszok nagyot csalódtak benned, emiatt szállt el a kezük.

Úgyhogy azt javaslom lapíts, és tanulj hogy lenyugodjanak. És még csak véletlenül se rontsd a helyzetet újabb hazugsággal.

2017. jan. 26. 03:54
 25/30 anonim ***** válasza:
58%
Mit csinálj ? Tanulj és ne vágd át szüleid fejét ezek után kicsit sem ,pofonal én sem értek egyet ,én csak szimplán leorditotam volna fejed és büntetésböl nálam landolna a telefonod ,tableted amig minden házid kész nincs délután .de amugy gondolom nem márol holnapra kelett prezentáciot megcsinálni igy lett volna böven idöd megcsinálni de te gondolom szartál megcsinálni most meg itt kérdezed mit csinálj TANULJ !!!
2017. jan. 26. 06:07
 26/30 anonim ***** válasza:
56%

#23 sosem értettem,mi értelme f**zságra vesztegetni az időt,mikor (ahelyett) a normális prezentációt is csinálhatná.

Kérdező,mivel még gyerek vagy,természetes,hogy nem tudod rendesen beosztani az időd,így előfordulhat ilyen csúszás(felnőtteknél is,csak az már az ő felelőtlenségük),de tanulj belőle,hogy többet ne forduljon elő és ne kelljen hazudoznod,sumákolnod.Szüleid jót akarnak neked,de nem pofonokat kéne osztogatniuk,ennél vannak értelmesebb nevelési módszerek is.

2017. jan. 26. 07:13
 27/30 anonim ***** válasza:
89%

A jó szándék ugyan megvan bennük, de a módszerrel nagyon durván mellétaláltak (illetve uralkodhatnának az indulataikon).

A közös tanulás, az extrák (nem a normális étel, hanem pl. internet (+szobafogság), játékok, zsebpénz!) megvonása, konkrét feltételek megszabása, és egy kissé fenyegető jellegű beszélgetés arról, hogy miért érdemes tanulni - ezek hasznosak lehetnek.

Tömören ennyi a véleményem.

Neked meg: legközelebb időben kezdd el a beadandódat, és szintén időben add is le.

Minél korábban kezdesz napi rendszerességgel dolgozni vele, annál kevesebb időt kell rá fordítani, mert a rendszerességnek köszönhetően nem fog torlódik fel a munka.

Pl. ha van egy heted elkészülni, csinálj meg naponta 2 oldalt egy 14 oldalas prezentációhoz.

Lehetőleg már aznap kezdd el, amikor értesülsz róla, vagy az azt követő napon.

Tudom, le leszek pontozva, mert nem vagyok olyan kárörvendő, mint az előző válaszolók.

Egy egyes miatt megvonni valakitől a rendes ételt, meg pofozgatni igenis nem normális dolog.

2017. jan. 26. 08:08
 28/30 anonim ***** válasza:
25%

Ja, hogy te nem kívánsz többet egy almánál (remélem, csak este). Félreértettem, bocsi.

De a gyomrod nem szokott égni tőle?

Javaslom, hogy egyél meg az almád mellé pár darab kekszet, vagy egy kiflit -az nem sok-. Leköti a savat.

2017. jan. 26. 08:15
 29/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2017. jan. 26. 15:26
 30/30 A kérdező kommentje:

na most jöttem haza :) 14.f

most pedig beszéljünk a dologról: Tudni kell rólam ,hogy ritkán vagyok beteg és lázam az utoljára 10 évesen volt nekem hasmenésem meg 9 évesen tehát lehet jogos volt hogy aggódtak hogy lehet ténleg van a gyomromban valami és lehet okosabb lett volna ezt hibás filet megcsinálni és azt mondom upsz tanító néni sajnálom rossz a gépe

2017. jan. 26. 16:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!