Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A helyzet az volt hogy mára hozni kellet volna a suliba egy beadandót power point-al ami nekem csak félkész volt (akinek nincs kész teljesen az 1-es) úgy hogy kitaláltam azt hogy volt 1 hatalmas hasmenésem. Azt hittem megúszom ìgy és egy picit még dolgozhatok vele esetleg elküldöm a tanárnak email-ben. De egy frászt úsztam meg. Anyukám apukám még pizsamában fél perc után felöltöztek én már felvoltam és bevittek a dokihoz és azt mondta minden rendben mehetek suliba biztos csak rosszat evett. És ezután mikor hazavittek 2 akkora pofont levágtak hogy földre estem mert reggel még nem is ettem semmit vacsorára meg csak a szokásos almát ettem az ebéd meg szintén a szokásos volt tehát kikövetkeztették hogy hazudtam és azt mondták 5 percet kapok a táska bepakolására beraktam és a pofon nyommal bementem még kérdezték is tőlem hogy'haver bántanak téged otthon?' Beírták persze az 1-est hazajöttem emiatt amikor végre úgy tűnt el fog tűnni az a nyom 2 sokkal erősebbet lekevertek aminek már sokkal nagyobb nyoma van. Mit csináljak? Amúgy ők nem ilyenek csak most gondolom emiatt hogy hazudtam nekik bepöccentek
2017. jan. 25. 21:32
1 2 3
 1/30 Ulquiorra77 ***** válasza:
26%
Gondolkozz rajta, reszben megerdemelted.
2017. jan. 25. 21:52
 2/30 anonim ***** válasza:
25%
Ülj le és csináld meg a leckédet.
2017. jan. 25. 21:57
 3/30 A kérdező kommentje:
Már megvan minden a holnapi napra
2017. jan. 25. 21:58
 4/30 A kérdező kommentje:
Tudom részben megérdemlem de először is 1 nap lett volna az pedig nem világ vége másdszor nem hiszem hogy az a megoldás hogy olyanokat keverjenek le hogy most is ott legyen a nyoma
2017. jan. 25. 22:00
 5/30 anonim ***** válasza:
58%

Vacsorára csak almát ettél?? Van ott más baj is akkor!

Gyere költözz hozzám,kapsz normális ételt és pofozni sem pofoználak!

Azért durva így megütni egy gyereket!

2017. jan. 25. 22:06
 6/30 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem mondtad el a szüleidnek, hogy kiszeretnél venni egy napot?
2017. jan. 25. 22:07
 7/30 anonim ***** válasza:
88%
Csak egy nap lett volna-akkor miért nem azt mondtad hogy szükséged lenne egy napra, miért hazudoztál?
2017. jan. 25. 22:08
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem link típusúak nem olyanok mert már mondtam nekik hogy szükségem lenne egy napra hogy kipihenjem magam erre a válasz: Ne is álmodj róla majd hazajössz megcsinálod a házit tanulsz dolgozatokra és azután pihensz
2017. jan. 25. 22:11
 9/30 Ulquiorra77 ***** válasza:
10%

Csatlakozom az elottem szolokhoz. Valoszinuleg ha egyenesbe megmondod nekik, hogy nem keszult el es szeretnel egy szabadnapot ahol megcsinalod, pihensz stb.

Ugy gyanitom engedtek volna.

10/30 anonim ***** válasza:
72%

mi az, hogy most mit csinálj? tanulj belőle. Ha kiírtál volna egy kérdést a témában, simán segítenek neked, hogy egy hibás/megnyithatatlan powerpointot csinálj, ami miatt automatikusan kaptál volna egy napot, hisz nem a te hibád, hogy a tanár gépe nem tudja lejátszani..

Láthatólag anyádékat nem könnyű megvezetni, uh szintén tapasztalat, hogy kreatívabbnak kell lenned. Ha meg nem megy, akkor legyél szorgalmas és tanulj.

1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!