Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A helyzet az volt hogy mára hozni kellet volna a suliba egy beadandót power point-al ami nekem csak félkész volt (akinek nincs kész teljesen az 1-es) úgy hogy kitaláltam azt hogy volt 1 hatalmas hasmenésem. Azt hittem megúszom ìgy és egy picit még dolgozhatok vele esetleg elküldöm a tanárnak email-ben. De egy frászt úsztam meg. Anyukám apukám még pizsamában fél perc után felöltöztek én már felvoltam és bevittek a dokihoz és azt mondta minden rendben mehetek suliba biztos csak rosszat evett. És ezután mikor hazavittek 2 akkora pofont levágtak hogy földre estem mert reggel még nem is ettem semmit vacsorára meg csak a szokásos almát ettem az ebéd meg szintén a szokásos volt tehát kikövetkeztették hogy hazudtam és azt mondták 5 percet kapok a táska bepakolására beraktam és a pofon nyommal bementem még kérdezték is tőlem hogy'haver bántanak téged otthon?' Beírták persze az 1-est hazajöttem emiatt amikor végre úgy tűnt el fog tűnni az a nyom 2 sokkal erősebbet lekevertek aminek már sokkal nagyobb nyoma van. Mit csináljak? Amúgy ők nem ilyenek csak most gondolom emiatt hogy hazudtam nekik bepöccentek
2017. jan. 25. 21:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
Hogy kipihend magad-most volt egy elég hosszú téli szüneted.
2017. jan. 25. 22:14
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
" Beírták persze az 1-est hazajöttem emiatt amikor végre úgy tűnt el fog tűnni az a nyom 2 sokkal erősebbet lekevertek aminek már sokkal nagyobb nyoma van. " - elmész az orvoshoz, látleletet vetetsz fel, bemész a rendőrségre... legközelebb ezerszer meg fogják gondolni a bántalmazó szüleid, hogy kezet emeljenek rád....
2017. jan. 25. 22:36
 13/30 anonim ***** válasza:
39%
#12 elég sz.r gyerekkorod lehetett, ha ilyeneket javasolsz egy pofon után vagy csak totál inkompetens vagy a gyereknevelésben.
2017. jan. 25. 22:38
 14/30 anonim ***** válasza:
55%

#13... vagy okádok a családon belüli erőszaktól, a "rendpárti, értékelvű" szemét szülőktől...

(egyébként 2*2 = 4, de ne szólj senkinek...)

2017. jan. 25. 22:41
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Én már eleve azt nem értem, hogy hogy nem ettél semmit este és reggel.

Nálunk közös vacsora volt mindig, nem volt olyan, hogy nem eszel, ha csak nem voltál nagyon beteg. reggeli dettó.

A pofont már nem is minősítem.

Hazudni nem szép dolog.

2017. jan. 25. 22:42
 16/30 A kérdező kommentje:
Én vékony ember vagyok tökéletesen beérem vacsorára egy almával
2017. jan. 25. 22:45
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, hány éves vagy?
2017. jan. 25. 22:57
 18/30 anonim ***** válasza:
47%
Tökéletesen anorexiás vagy, ha csak egy alma a vacsorád... mellesleg uüigy jártál, legközelebb nem hazudozol, mellesleg mibe tart összehányni valami szart a kettesért?
2017. jan. 25. 23:07
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
Akármilyen vékony vagy,egy alma édeskevés! Attól még éhesebb leszel,marja a gyomrodat...
2017. jan. 25. 23:21
 20/30 anonim ***** válasza:
29%

" a "rendpárti, értékelvű" szemét szülőktől... "

Ja hazudjon a gyerek és lógjon. Az megoldás.

Idióta vagy kisöcsém. Vagy szimplán nagyon gyerek.

2017. jan. 26. 00:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!