Ha a gyereketek nagy értékű luxusautót kapna kölcsönbe a nagyszüleitől, engednétek, hogy használja?
Nem kamu, nem provokáció, egyszerű kérdés!
Az előzmény annyi, hogy a gyerek használhatta az anya régi autóját, amit nem adtak el, miután újat vettek neki. De összetörte és a szerelő szerint több lenne a megcsináltatás, mint amennyit ér a kocsi.
Ezért az apai nagyszülők odaadják az egyik autójukat, hogy használja azt, ameddig csak szeretné. Ezt a szülők tudta nélkül.
Miért kell itt kb minden 5. kérdéshez azt írni, hogy tuti kamu és ilyen nincsen?! :)
Csak mert veletek/a környezetetekben ilyen nem fordult még elő?
"Miért kell itt...azt írni, hogy tuti kamu"
1. mert nőknek egy szavát sem hisszük el.
2. mert még nő sem vagy.
#19, #20, #21
Remélem, ti nem mentek fel soha az autópályára, hogy ott szüttyögjetek 90-nel.....
Amúgy mi köze annak, hogy hogy parkol, hogy autópályán gyorsan megy? :D Én se tudok flottul egyenesen beállni egy parkolóba, pedig nem tegnap kaptam a jogsim, mégsincs semmi nehézségem pályán.
Tök jól érzem a járművet, a tolatgatáshoz valahogy nincs érzékem, a legtöbb ismerősöm, aki bénán parkol, ugyanezzel küzd, tolatgatni meg alapesetben nem nagyon kell autópályán.
130 km/h ilyen idöben hát nem tudom.
Milyen kocsirol van szó?
"Tök jól érzem a járművet, a tolatgatáshoz valahogy nincs érzékem, a legtöbb ismerősöm, aki bénán parkol, ugyanezzel küzd, tolatgatni meg alapesetben nem nagyon kell autópályán."
Már bocs, de ha "nincs érzéked" a tolatgatáshoz, akkor aligha érzed a járművet.:-)
Azért teljesen más haladni vele, meg patent módon berakni egy szűk parkolóhelyre. Mellesleg sikerül eltalálnom a vonalak közét, szóval megbirkózok vele, csak kicsit csálé lesz, és utálom a műveletet.
Egyébként a balesetek elenyésző részének az az oka, hogy valaki 130 km/h-val halad az autópályán szépen. Általában nem abból van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!