Ha a gyereketek nagy értékű luxusautót kapna kölcsönbe a nagyszüleitől, engednétek, hogy használja?
Nem kamu, nem provokáció, egyszerű kérdés!
Az előzmény annyi, hogy a gyerek használhatta az anya régi autóját, amit nem adtak el, miután újat vettek neki. De összetörte és a szerelő szerint több lenne a megcsináltatás, mint amennyit ér a kocsi.
Ezért az apai nagyszülők odaadják az egyik autójukat, hogy használja azt, ameddig csak szeretné. Ezt a szülők tudta nélkül.
"Ennek pedig 150-nél sincs semmi hangja."
Ugye ezt a sebességet a tata érte el, és nem te?
van egy 1.6 golfom, mind a 102 loerovel
ha szerelonel van vagy kell a hely, akkor apam autojaval megyek, f10 535d chippel
hiaba vagyok benne a fiatal, meggondolatlan 22 eves hulyegyerek kategoriaban, megsem tortem ossze tobb ev alatt, sot meg birsagot se kaptam
azert mert valami luxus, vagy erosebb mint az atlag autok, meg nem veszelyesebb
egy volt evfolyamtarsam egy ezres swifttel vaganykodott, szenvedett balesetet, bele is halt szegeny
szerintem a jobb autokkal inkabb kisebb a baleset eselye, sokkal tobb vezetest tamogato rendszer van benne
Jaj emberek, senki nem lesz "felelőtlen hülyegyerek" azért, mert egy körülbelül üres, egyenes úton nem 110 km/h-val megy, hanem 130-cal mondjuk. Kétlem, hogy itt soha senki nem ment többet, mint amennyi a megengedett. Elég undorító ez az álszentség.
A legjobb barátnőm bátyja rendőr, de még ő sem tartja be mindig a sebességkorlátozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!