Ha a gyereketek nagy értékű luxusautót kapna kölcsönbe a nagyszüleitől, engednétek, hogy használja?
Nem kamu, nem provokáció, egyszerű kérdés!
Az előzmény annyi, hogy a gyerek használhatta az anya régi autóját, amit nem adtak el, miután újat vettek neki. De összetörte és a szerelő szerint több lenne a megcsináltatás, mint amennyit ér a kocsi.
Ezért az apai nagyszülők odaadják az egyik autójukat, hogy használja azt, ameddig csak szeretné. Ezt a szülők tudta nélkül.
"Meg hogy így tuti betörnek hozzánk, ha ez a kocsi állandóan a ház előtt áll (ugye a garázsba nem tudok vele beállni), mert azt hiszik, hogy a miénk."
Parkolj a szomszéd elé :D
Mentem már sokkal gyorsaban is kislány, főleg német autópályán. De nem friss jogsis, 17 éves kezdő vagyok, akinek parkolóradar kell, hogy normálisan meg tudjon állni a ház előtt.:D
22 éves ifjúnak: tény, hogy a minőségi autókban több és jobb biztonsági berendezés van, mint a fapados Suzukiban, de ezek egyike sem helyettesíti a felelősségérzetet és a vezetői kvalitásokat. A legfaszább Volvóban vagy BMW-ben is meg lehet halni.
"(17 éves vagyok).
A baleset nem az én hibám volt, nem is szoktam száguldozni (lány vagyok, a kocsival inkább közlekedni szoktam, mint driftelni, versenyezni)"
17 éves lányként inkább közlekedsz mint driftelsz.
SzuperKAMU!
...és persze nem a te hibád volt a baleset sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!