Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereketek nagy értékű...

Ha a gyereketek nagy értékű luxusautót kapna kölcsönbe a nagyszüleitől, engednétek, hogy használja?

Figyelt kérdés

Nem kamu, nem provokáció, egyszerű kérdés!

Az előzmény annyi, hogy a gyerek használhatta az anya régi autóját, amit nem adtak el, miután újat vettek neki. De összetörte és a szerelő szerint több lenne a megcsináltatás, mint amennyit ér a kocsi.

Ezért az apai nagyszülők odaadják az egyik autójukat, hogy használja azt, ameddig csak szeretné. Ezt a szülők tudta nélkül.

2017. jan. 24. 17:30
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
66%
30: persze mentem gyorsabban, csak nem friss jogsival, tapasztalatlanul, egy baleset után.
2017. jan. 24. 19:07
 32/51 anonim ***** válasza:
85%
130 autópályán még oké, 150 (amennyiben Magyarországon laktok) törvényellenes. A rendőr megteheti, mert őt nem bünteti meg a kollégája...
2017. jan. 24. 19:09
 33/51 anonim ***** válasza:
98%

"Meg hogy így tuti betörnek hozzánk, ha ez a kocsi állandóan a ház előtt áll (ugye a garázsba nem tudok vele beállni), mert azt hiszik, hogy a miénk."

Parkolj a szomszéd elé :D

2017. jan. 24. 19:10
 34/51 A kérdező kommentje:
Minket sem büntettek meg még soha.
2017. jan. 24. 19:13
 35/51 anonim ***** válasza:
86%
Oké, te vagy a helikopter, jó?
2017. jan. 24. 19:19
 36/51 anonim ***** válasza:
86%

Mentem már sokkal gyorsaban is kislány, főleg német autópályán. De nem friss jogsis, 17 éves kezdő vagyok, akinek parkolóradar kell, hogy normálisan meg tudjon állni a ház előtt.:D

22 éves ifjúnak: tény, hogy a minőségi autókban több és jobb biztonsági berendezés van, mint a fapados Suzukiban, de ezek egyike sem helyettesíti a felelősségérzetet és a vezetői kvalitásokat. A legfaszább Volvóban vagy BMW-ben is meg lehet halni.

2017. jan. 24. 19:23
 37/51 anonim ***** válasza:
62%
#29: Milyen jó is a gazdag fater, akinek a zsír új bmw-jébe lehet játszani a burzsoá aranyifjút meg osztani az észt, hogy miért is olyan jó a luxusautó a swift helyett. De gondolom ha orbánozni kell, akkor az első sorokban vagytok... És akkor most mondja valaki, hogy Magyarország tényleg nem teljesít jobban...
2017. jan. 24. 19:39
 38/51 anonim ***** válasza:
49%
Kamu és abból is a bénább fajta :D
2017. jan. 24. 21:28
 39/51 anonim ***** válasza:
26%

"(17 éves vagyok).

A baleset nem az én hibám volt, nem is szoktam száguldozni (lány vagyok, a kocsival inkább közlekedni szoktam, mint driftelni, versenyezni)"

17 éves lányként inkább közlekedsz mint driftelsz.

SzuperKAMU!

...és persze nem a te hibád volt a baleset sem!!

2017. jan. 24. 22:21
 40/51 anonim ***** válasza:
62%
Tenyleg gyenge kamu.:D Azt hitted erre mar ugrani fognak? Na figyelj, legkozelebb majd jobbat talalsz ki, ugyesebb vagy te ennel.:-))
2017. jan. 24. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!