Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülők miért nem értik...

Egyes szülők miért nem értik meg, hogy a gyereküknek van külön élete és arra szeretné a szabadidejét fordítani amire neki jó?

Figyelt kérdés

Egyszerűen anyám nem érti meg, hogy külön életünk van a férjemmel. Sokszor 2 hónap alatt 1 olyan hétvégénk nem volt, hogy kettesben lettünk volna, mert mindig valahova menni kellett. Sajnos nekem nem egyszerű a munkabeosztásom, mert alapból 12 órázom plusz sokszor hétvégén is dolgozom. Most pl szombat szabad leszek és már variálni akart, hogy cseréljem el a kollégámmal, hogy vasárnap legyek szabad, mert program van. Az őt marhára nem érdekli, hogy így is 5 napot dolgozom egybe ilyen rossz beosztással, elvárná, hogy 6 napot, csak azért, hogy minket ugráltasson. Hozzátenném, hogy múlt pénteken találkoztunk velük, sőt azon a héten 2x meg előtte héten is. Sokszor amúgy úgy érzem, hogy rám senki nincs tekintettel. Most eldöntöttük, hogy ezt a szombatot a férjemmel kettesben töltjük, mondtam is neki, hogy nem megyünk persze nem örült neki, de ez van, majd csak megszokja.

28/N

2017. jan. 24. 07:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Akkor nézném meg az arcod, ha a férjed anyja kezdené ezt el veletek csinálni, az meg ugrana úgy, mint te. Meddig viselnéd el?
2017. jan. 24. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Annyira irigylésre méltó hogy van édesanyád. Az enyém sajnos már nem él, bármit megadnék a te problémádért. Bárcsak hivna , már 8éve nem teszi. Ne értsd félre nem bántasként írom, csak értékeld az édesanyád.30n
2017. jan. 24. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Tök egyszerű a helyzet, ha nem akarok menni sehova, akkor NEM MEGYEK és kész. Aki megérti megérti, aki nem az úgy járt. Az én életemmel azt csinálok, amit jónak látok.
2017. jan. 24. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha anyádnak van barátja, de ők együtt sehová sem mennek, akkor mégis csak arról van szó, hogy anyád kissé magányos és neki több társasági életre, beszélgetésekre, emberi kapcsolatokra, több programra lenne igénye, mint a partnerének és ennek hiányában rajtatok éli ki ezt az igényét.
2017. jan. 24. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

12-es ne offolj, senkit nem érdekel, hogy nincs édesanyád. Szomoru, és nekem sincs, de ennek mi köze a kérdéshez? Semmi!

Kérdezö: mondjuk, ha nemet mondanál? Maximuü megsértödik, nagy dolog, de hidd el, nem tart örökké.

2017. jan. 24. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
88%

A kérdést olvasva azt hittem, hogy kamasz vagy, akit még el tudnak rángatni ide-oda, nem engednek találkozni a haverokkal, stb. Aztán majdnem dobtam egy hátast, mikor a "férjemmel" szóhoz jutottam.

Basszuskulcs, önálló, felnőtt, férjes nő vagy, és hagyod, hogy úgy dirigáljon neked az anyád, mint egy kiskamasznak? A te hibád, hogy ilyen, persze hogy kihasználja a lehetőséget, ha te belemész...

Mondd meg neki, hogy NEM, aztán kész. Először vérig lesz sértve, meg másodszor is, de majd megszokja előbb-utóbb.

2017. jan. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!