Egyes szülők miért nem értik meg, hogy a gyereküknek van külön élete és arra szeretné a szabadidejét fordítani amire neki jó?
Egyszerűen anyám nem érti meg, hogy külön életünk van a férjemmel. Sokszor 2 hónap alatt 1 olyan hétvégénk nem volt, hogy kettesben lettünk volna, mert mindig valahova menni kellett. Sajnos nekem nem egyszerű a munkabeosztásom, mert alapból 12 órázom plusz sokszor hétvégén is dolgozom. Most pl szombat szabad leszek és már variálni akart, hogy cseréljem el a kollégámmal, hogy vasárnap legyek szabad, mert program van. Az őt marhára nem érdekli, hogy így is 5 napot dolgozom egybe ilyen rossz beosztással, elvárná, hogy 6 napot, csak azért, hogy minket ugráltasson. Hozzátenném, hogy múlt pénteken találkoztunk velük, sőt azon a héten 2x meg előtte héten is. Sokszor amúgy úgy érzem, hogy rám senki nincs tekintettel. Most eldöntöttük, hogy ezt a szombatot a férjemmel kettesben töltjük, mondtam is neki, hogy nem megyünk persze nem örült neki, de ez van, majd csak megszokja.
28/N
12-es ne offolj, senkit nem érdekel, hogy nincs édesanyád. Szomoru, és nekem sincs, de ennek mi köze a kérdéshez? Semmi!
Kérdezö: mondjuk, ha nemet mondanál? Maximuü megsértödik, nagy dolog, de hidd el, nem tart örökké.
A kérdést olvasva azt hittem, hogy kamasz vagy, akit még el tudnak rángatni ide-oda, nem engednek találkozni a haverokkal, stb. Aztán majdnem dobtam egy hátast, mikor a "férjemmel" szóhoz jutottam.
Basszuskulcs, önálló, felnőtt, férjes nő vagy, és hagyod, hogy úgy dirigáljon neked az anyád, mint egy kiskamasznak? A te hibád, hogy ilyen, persze hogy kihasználja a lehetőséget, ha te belemész...
Mondd meg neki, hogy NEM, aztán kész. Először vérig lesz sértve, meg másodszor is, de majd megszokja előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!