Mit jelent a kettős gyámság?
Azt jelenti, hogy fogalmi zavarai vannak...a szülők nem a gyerek gyámjai
Közös felügyeletet akar, nem?
Semmilyen gyámság nincs, amíg a szülői felügyelet intézménye működik. A kettő kizárja egymást. Csak annak a gyereknek lehet gyámja, aki fölött nincs szülői felügyelet.
Szerintem elértetted. Közös szülői felügyelet lesz az....Na az kérhető.
A közös szülő felügyelet azt jelenti, hogy a különélő szülő nemcsak a törvényben írt kötelező kérdésekben - un. gyermek sorsát érintő lényeges kérdések - dönt Veled együtt, hanem minden más kérdésben is.
Hogy ez Neked mennyire hátrány, azt Te döntsd el.
Nem , nem én értettem félre . De én aztàn mondhatom neki hogy ilyen nincs , mintha a falnak beszélnék .
A dolgokat a kislányunkkal kapcsolatban eddig is mindig együtt intéztük , nem hagytuk ki egymást semmilyen ügyből . Tehát nagyon nem értem miert akarja ezt .
Akkor majd a hivatalos szervek felhomályosítják róla, hogy mi a különbség gyámság és szülői felügyelet között.
Neked ettől még helyesen kell tudni az intézményt, legalább fogalmilag.
Azért akarja, mert így továbbra is ugyanúgy beleszólhat a gyerek nevelésbe, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!