Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utálja anyám ha eszek?

Miért utálja anyám ha eszek?

Figyelt kérdés

Anyám nagyon gyorsan felkapja a vizet,és rengeteget kiabál egy nap,mindenkivel.Ha nem csinálok semmit,akkor is kiakad,de van pár dolog amire különösen harap.Például ha eszek.Állandóan azt mondja milyen kövér vagyok,holott teljesen normális testalkattal rendelkezem.Naponta körülbelül háromszor eszek,és akkor sem olyan rengeteget.De ha már csak ki is merem nyitni a hűtőt,egyből ott terem és kérdezgeti,hogy mit csinálok,miért eszek már megint,most ettem az előbb stb..Most hétvégén többet aludtam,mert magántanulóként vizsgaidőszakom volt a héten,ezért nagyon kimerültem.De nem aludhatok,mert berontott a szobámba,hogy "Ez nem normális,hogy csak eszel és hízol,keljél fel,porszívózz ki a szobádba blablabla..."

Aztán például még azért is beszól ha wc-n voltam és büdös van.Pedig mindig fújok illatosítót és kinyitom az ablakot is.

Még sorolhatnám hogy miket utál,de nekem ezek fájnak a legjobban,mert ezek alapszükségletek.Egy rémálom vele egy háztartásban élni.Az evés miatt már rendesen bűntudatom van.Szerintetek miért csinálja ezt? Vagy ez normális? Másnál is így van?

2017. jan. 22. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%

Milyen érdekes, hogy itt mindig ilyen egyoldalúak a sztorik, és mindig tini gyerekek írják...

Ezek szerint minden kamasz tökéletes mintagyerek, a szülők pedig mind elmebeteg vadállatok, akik 0-24-ben MINDEN OK NÉLKÜL üvöltöznek a gyerekeikkel. Ez annyira hihető.

2017. jan. 22. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

no, akkor megvan az oka... de ez nem normális dolog amit csinál... nemtom tényleg valami idegesség, idegbaj van a háttérben és nem tudja mit csináljon, semmi nem jó neki..

ja még annyi, hogy hány éves vagy, illetve a vizsgák jók lettek-e vagy még nem derült ki? csak mert nem-e amiatt, hogy nem sikerült, mikor otthon voltál egész nap...

2017. jan. 22. 13:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

szerinted akiknél minden ok, azok írnak ide? azok nem jönnek kérdezni, hogy "szerintetek normális, hogy a szülőmmel tök normális a kapcsolatunk?"

2017. jan. 22. 13:21
 14/22 A kérdező kommentje:

jól sikerültek a vizsgák

16/l

2017. jan. 22. 13:25
 15/22 anonim ***** válasza:
értem. ha jól sikerültek, akkor nem lehet ez az oka, meg a korod sem, mert 16 évesen középiskola van és középiskolában nem dolgozik senki... persze otthon takarítgathatnál, de hogy a vizsgaidőszak után sem alhatsz eleget, meg nem ehetsz ez nem normális... de most láttam meg egy lényeges szavat.. azt írod, hogy mindenkivel kiabál... akkor minden bizonnyal nem veled van gondja, hanem idegbajos... ha a többiekkel együtt elbeszélgetnétek anyukáddal, akkor lehet megtudnátok mi a baja...
2017. jan. 22. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Dehogy sok a napi 3x-i étkezés! Teljesen normális.
2017. jan. 22. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:
A normális testalkathoz azért megírhatnád a magasságodat meg a súlyodat, csak úgy tájékoztatásként.
2017. jan. 22. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Nem írtad a magasságod, testsúlyod. Vajon miért nem? Lehet, ebben igaza van.

A büdös kakkantás... anyukád illatost ürít?

Ezért szólni erős túlzás :)

2017. jan. 22. 19:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam le,mert egyrészt nem tudok pontosat mondani,másrészt ennyiből nem lehet megállapítani,hogy kövér vagyok-e,vagy sem.Egyébként kb 170 cm/55 kg lehetek
2017. jan. 22. 20:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Általában fáradt kialvatlan szülő idegbajos, ne vedd magadra.

És kérj apudtol penzt kajára ha sajnálja tőled.eszem megáll

A wx be meg szorj mosoport lehuzaskor.

2017. jan. 22. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!