Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utálja anyám ha eszek?

Miért utálja anyám ha eszek?

Figyelt kérdés

Anyám nagyon gyorsan felkapja a vizet,és rengeteget kiabál egy nap,mindenkivel.Ha nem csinálok semmit,akkor is kiakad,de van pár dolog amire különösen harap.Például ha eszek.Állandóan azt mondja milyen kövér vagyok,holott teljesen normális testalkattal rendelkezem.Naponta körülbelül háromszor eszek,és akkor sem olyan rengeteget.De ha már csak ki is merem nyitni a hűtőt,egyből ott terem és kérdezgeti,hogy mit csinálok,miért eszek már megint,most ettem az előbb stb..Most hétvégén többet aludtam,mert magántanulóként vizsgaidőszakom volt a héten,ezért nagyon kimerültem.De nem aludhatok,mert berontott a szobámba,hogy "Ez nem normális,hogy csak eszel és hízol,keljél fel,porszívózz ki a szobádba blablabla..."

Aztán például még azért is beszól ha wc-n voltam és büdös van.Pedig mindig fújok illatosítót és kinyitom az ablakot is.

Még sorolhatnám hogy miket utál,de nekem ezek fájnak a legjobban,mert ezek alapszükségletek.Egy rémálom vele egy háztartásban élni.Az evés miatt már rendesen bűntudatom van.Szerintetek miért csinálja ezt? Vagy ez normális? Másnál is így van?

2017. jan. 22. 12:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát az tuti, hogy ez nem normális dolog... Nincs valami pszichológiai gondja? nem érte valami trauma? illetve mindig ilyen volt?

Ja és hány éves vagy?

2017. jan. 22. 12:20
 2/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem emlékszem rá,hogy mindig ilyen volt-e,mert szörnyű a memóriám.Traumáról nem tudok.16/l
2017. jan. 22. 12:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Tuti van valami problemája..

Mindig ilyen volt vagy csak mostanában?

Van tesód? Vele is igy bánik?

2017. jan. 22. 12:26
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukad sztem unatkozik vagy ideges és rajtad tölti ki a merget.
2017. jan. 22. 12:36
 5/22 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom azért van kiakadva, mert annyit lát, hogy magántanulóként egész nap otthon vagy, és szerinte nem csinálsz semmit, csak a költség van veled (étel), miközben ő hülyére dolgozza magát fillérekért.
2017. jan. 22. 12:37
 6/22 Lazy Lover ***** válasza:
83%
mert utál téged! az én anyám is ezt csinálja alig várom hogy elköltözzek innen
2017. jan. 22. 12:41
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát velem akkor volt ilyen az apám, amikor bszztam takarítani és here voltam. Lehet egy kis önreflexió jót tenne.
2017. jan. 22. 13:01
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

#4-es: teljesen egyet értek veled

#6-os: az, hogy egész nap otthon van, semmit nem jelent, nem ad okot erre... a magántanuló azt otthon tanul így nem megy sehová... és ha iskolába menne, akkor is enne, tehát "étel" akkor is ugyanannyi kell... másrészt mi az hogy napi háromszori sok? persze lehet az van, hogy tényleg azt látja, hogy egész nap otthon van ő meg dolgozik, de kérem... a szülő dolgozik, a gyerek tanul, ha megvan a vizsga akkor nem állhat neki feljebb, főleg nem az evésre, aminek köze sincs a tanuláshoz... amúgy a gyerek pénzbe kerül és egy ideig nem is dolgozik, ezt akkor tudni kell, amikor valaki gyereket tervez...

Viszont miért vagy kérdező magántanuló?

2017. jan. 22. 13:11
 9/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

a 6-osnak írt szöveget az 5-ösnek akartam írni :)

2017. jan. 22. 13:13
 10/22 A kérdező kommentje:

Egészségügyi okok miatt

2017. jan. 22. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!