Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülők ellenzik a lopást,...

Ha a szülők ellenzik a lopást, akkor ezt mért nem?

Figyelt kérdés

Először is vannak kivételek,ezt leszögezném.

Mondjuk a tizenéves gyerek szeretne egy számítógépes játékot,de az éppenséggel nem ingyenes.Szeretné megvenni zsebpénzből,vagy netalán szülinapra,vagy valami ünnepre kérni.(attól a lehetőségtől most tekintsünk el,hogy nincs meg a gépigény)De boltba nem tud elmenni érte senki,mert messze van,vagy bármi,és mondjuk fizetős oldalról kéne megvenni és letölteni.

Ilyenkor hangzik a nem válasz,vagy az,hogy szerezze be ingyenesen,ami gyakorlatilag lopás.Mellesleg az ingyenesen beszerzett dolgok,lehetnek hibásak,vagy éppen nem a teljes verzió.

És most nem azokra a nemleges válaszokra gondolok,amikor a gyerek a héten már a tizediket akarja megrendelni,és nem is arra amikor a tini 0-24 órában a játékkal akar foglalkozni.

Hanem a normális ideig tartó játékra.Lehet azt mondani,hogy játsszon élőben a barátaival,de azért lássuk be mondjuk este kilenckor például nem engednék el mondjuk egy 13 évest a barátaihoz.Vagy,esetleg ha csak ő maradna ki az egész játékból az sem túl jó.

Ti mit gondoltok?Mért van ez?Érveket\ellenérveket is írjatok!

2017. jan. 22. 08:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%
30-assal értek egyet.
2017. jan. 22. 12:50
 32/34 anonim ***** válasza:
47%

"kíváncsi lennék ők még soha nem töltöttek le youtuberol egy zenét se meg filmet se"

Youtubon elvileg nem lehet fent jogsértő tartalom, nem jó példa.

2017. jan. 22. 12:56
 33/34 anonim ***** válasza:
72%
De jó példa mert YouTube downloaderrel es hasonlókkal már az
2017. jan. 22. 13:13
 34/34 anonim ***** válasza:
24%
Ha valaki nem tud 30 ezret kiadni egy játékért, akkor ne akarjon vele játszani vagy várja meg amíg olcsóbb lesz, ugyanis nem muszáj a megjelenés napján már azzal játszani. Én egyedül a sorozatokat töltöm torrentel, ugyanis eredeti nyelven nézem, nem adják hazai csatornák, netflixen és amazon prime-on nincsenek fent a sorozatok amiket nézek, az adott sorozat csatornájának az oldala pedig nem érhető el Magyarországról. Zenéket nem töltök, ott a spotify és nem, nem fizettem elő ugyanis van ingyenes verziója ami nekem bőven elég, filmeket meg lehet egy csomó helyen venni vagy előfizetni olyan oldalra ahol megtekinthetőek. Játékot pedig nem töltök le, ami annyira érdekel, hogy megérje nekem a magasabb árat azt megveszem, ha nem, akkor megvárom amíg olcsóbb lesz.
2017. jan. 22. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!