Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi az anyám...

Miért nem engedi az anyám hogy gépezzek hétköznap amikor tanuló idő van?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagy és nem engedi az anyám hogy hétköznal gépezzek... Apám engedné de anyám nem (mind a kettem jó fejek)

Mi lehet az oka??

Pedig egész jól sikerült a félévim is de még az miatt se engedi :(

Valami tippek? Köszi a válaszotokat

2017. jan. 18. 20:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ez mire valasz vagy érv szerinted?
2017. jan. 19. 14:47
 22/40 anonim ***** válasza:
Egy hisztis kislány vagy.
2017. jan. 19. 14:56
 23/40 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk az idióták? Kinek is lett kaki a félévije? Ha nekem ilyen lett volna elástam volna magam az biztos, de nem hozok ekkora szégyent se magamra se a szüleimre. És igen, nekem is van iphone-om, de emellett két középfokú nyelvvizsgám, a félévimben egy négyes lett, viszont két dicséret is, a többi meg ötös.. emellett versenyeredményeim is vannak. Tudod kérdező, valamit valamiért... ha te ezt a gyenge eredményt nyújtod miért vársz el kényelmi szolgáltatásokat? Hisz nem teljesíted a feladatod.
2017. jan. 19. 15:07
 24/40 anonim ***** válasza:
Ja, van egy vacak bizonyítványa, és nem érti, miért nem gépezhet tanulás heylett. Világos, hogy mi vagyunk a parasztok.
2017. jan. 19. 15:11
 25/40 anonim ***** válasza:

Jajj...

13 éves vagyok és kitűnő vagyok. És mégis naponta 2-3 órát gépezek. Ja és persze TANULOK! (Gépen nézem az animéket)

2017. jan. 19. 15:55
 26/40 anonim ***** válasza:
Az animenézés hasznos. Nekem nagyon jól jött az angol nyelvvizsgához.
2017. jan. 19. 18:37
 27/40 Carragher_x ***** válasza:

"Csak a kisgyerekeknek tűnik abszurdnak a korlátozás, felnőtteknek nem. A gyereknek is van kötelessége, a tanulás! A játék utána jöhetne csak."

Látatlanban biztos vagyok benne, hogy én vagyok az idősebb kettőnk közül:)

S igen, teljesen abszurd, egyrészt mert egy 15 évesnek már tudnia kell a saját idejét beosztania, másrészt mert nevetséges, hogy a technológiára, mint vmi ördögtől való bűnös szenvedélyként tekintenek egyesek, amire majd "rászokik", meg "tönkremegy a szeme"...stb

2017. jan. 19. 20:16
 28/40 anonim ***** válasza:
Valld be a korodat, de őszintén! Addig úgyis csak egy hisztis kölyöknek tűnsz. Már ez a hencegés is oylan gyerekes, "én vagyok az idősebb látatlanba"!
2017. jan. 19. 20:41
 29/40 anonim ***** válasza:
Ez már kicsit se kapcsolódik a kérdéshez.
2017. jan. 19. 20:55
 30/40 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg anyáddal hogy mondjuk leellenőrzi hogy ha megvan minden lecke akkor mondjuk 9-ig gépezhetsz mert az mondjuk kibaxás hogyha csak tanulni van lehetőséged hétköznap, akárhogyan anyáznak a többiek hogy fúúú a 3/4 az nagyon rossz, életemben nem láttam 15 éves gyereket aki hazamegy, leül a lecke elé, megvacsorázik, lefürdik majd még (lecke mennyiségétől függetlenül) önként és dalolva 10-ig tanul mert jaj de szeret és egyébként is minek hobbi majd alszik 8 órát, suli és tulajdonképpen minden az iskola-tanulás-alvás triumcirátuson kívül csak szünetecske.

Mert az tényleg hülyeség hogy mondjuk aznapra adtak 3 matekfeladatot meg oldalt tanulni és akkor sem gépezhetsz, támazáró sehol mert nem hiszem hogy 3-tól 10-ig azt a két oldalt fogod nyalogatni, aki meg azt hiszi egy átlag gyerek plusz tanulást csinál minden nap órákig mert nincs más dolga az nem tudom milyen alternatív dimenzióban él.

2017. jan. 20. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!