Miért nem engedi az anyám hogy gépezzek hétköznap amikor tanuló idő van?
15 éves fiú vagy és nem engedi az anyám hogy hétköznal gépezzek... Apám engedné de anyám nem (mind a kettem jó fejek)
Mi lehet az oka??
Pedig egész jól sikerült a félévim is de még az miatt se engedi :(
Valami tippek? Köszi a válaszotokat
Jajj...
13 éves vagyok és kitűnő vagyok. És mégis naponta 2-3 órát gépezek. Ja és persze TANULOK! (Gépen nézem az animéket)
"Csak a kisgyerekeknek tűnik abszurdnak a korlátozás, felnőtteknek nem. A gyereknek is van kötelessége, a tanulás! A játék utána jöhetne csak."
Látatlanban biztos vagyok benne, hogy én vagyok az idősebb kettőnk közül:)
S igen, teljesen abszurd, egyrészt mert egy 15 évesnek már tudnia kell a saját idejét beosztania, másrészt mert nevetséges, hogy a technológiára, mint vmi ördögtől való bűnös szenvedélyként tekintenek egyesek, amire majd "rászokik", meg "tönkremegy a szeme"...stb
Szerintem beszéld meg anyáddal hogy mondjuk leellenőrzi hogy ha megvan minden lecke akkor mondjuk 9-ig gépezhetsz mert az mondjuk kibaxás hogyha csak tanulni van lehetőséged hétköznap, akárhogyan anyáznak a többiek hogy fúúú a 3/4 az nagyon rossz, életemben nem láttam 15 éves gyereket aki hazamegy, leül a lecke elé, megvacsorázik, lefürdik majd még (lecke mennyiségétől függetlenül) önként és dalolva 10-ig tanul mert jaj de szeret és egyébként is minek hobbi majd alszik 8 órát, suli és tulajdonképpen minden az iskola-tanulás-alvás triumcirátuson kívül csak szünetecske.
Mert az tényleg hülyeség hogy mondjuk aznapra adtak 3 matekfeladatot meg oldalt tanulni és akkor sem gépezhetsz, támazáró sehol mert nem hiszem hogy 3-tól 10-ig azt a két oldalt fogod nyalogatni, aki meg azt hiszi egy átlag gyerek plusz tanulást csinál minden nap órákig mert nincs más dolga az nem tudom milyen alternatív dimenzióban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!