Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hiszi el anya hogy...

Miért nem hiszi el anya hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Már két napja fáj a torkom, köhögök és alig tudok beszélni, a fejem is nagyon fáj, de mivel a lázmérőnk rossz és makacsul 36 fokot mutat, nem hiszi el. Most voltam orvosnál, kiírt a hétre, de nem maradhatok itthon, azt sem engedni, hogy úszni ne menjek.

Nem arról van szó, hogy lógni akarok, mert utálok hiányozni és úszni is nagyon szeretek, hanem arról, hogy már a fél osztály beteg, nem akarok megfertőzni senkit. Anya szerint viszont megjátszom és nem fogja engedni, hogy ennyit hiányozzak a "semmiért".

2017. jan. 18. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%

"Miért nem hiszi el anya hogy beteg vagyok?"

Talán azért, mert ismer már...

2017. jan. 18. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
Biztosan már többször eljátszottad a bizalmát.
2017. jan. 18. 17:53
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem minden betegség jár lázzal, én sem szoktam belázasodni, bármilyen beteg is vagyok.

A suli még esetleg belefér, a többieket megfertőzheted jövő héten is, ha már jobban leszel, de úszni tényleg ne menj, mert attól meg te lehetsz sokkal rosszabbul. Torokgyulladással nem szabad a hideg vízben úszkálni meg a tüdődet terhelni. Mondd csak meg anyukádnak, hogy most nem érzed jól magad, nem fogsz úszni menni, ne haragudjon. A vízbe csak nem fog berángatni...

2017. jan. 18. 18:34
 15/19 anonim válasza:
9%

Csak én érzem, hogy egy kicsit Hipohander szaga van a kérdésnek? Strepsils,Algopirin, Neocitrán, C-vitamin, Béres csepp, este jól betakarózni, hogy izzadj és uzsgyi iskolába. +Gyakran moss kezet.

Ui.: Csak én szoktam ilyen állapotban is iskolába menni?

Eü-s gyerek

2017. jan. 18. 19:22
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, sikerült vele megbeszélnem, hogyha reggel is rosszul leszek, akkor nem kell mennem.

Nem szoktam neki hazudni, sem ilyenben sem másban.

2017. jan. 18. 20:09
 17/19 anonim ***** válasza:
mi ez a fas,zság lázas vagy akkor beteg ha nem vagy lázas akk minden oké fu,ck logik .. Melesleg ha orvos szerint beteg vagy akkor pattoghat jobbra balra nem mész be és kész mit csinál megkötöz és lerak a suli előtt ?:D Hívhattok lógósnak de én már 2 hete itthon vagyok azért mert 2 napig köhögtem és jófej a dokim.
2017. jan. 19. 02:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én személy szerint nem engednélek

suliba,de ez van.Oké csak az hogy

köhögsz,meg fáj a torkod még nem

nagy cucc.De a fejfájás elég rossz.

Arról hogy a hőmérő sz.r arról te

nem tehetsz.Menj dokihoz és ott

mérd meg.Vagy ha azt nem akarod

akkor pl rokonodnál aki közel lakik.

Menj át a mamádhoz és mond hogy rosszul

vagy,és meg mérnéd a lázad.Jól is jársz.

Mamázol egyett,és meg is mérted a lázad.

2017. jan. 19. 07:00
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
Megfázással nem azért szokták kiírni az embert mert fú de szenved hanem mert fertőző és te se örülnél ha próbálsz egészséges maradni erre a taknyos-köhögős munkatársad beül melléd hogy "jól vagyok, jól vagyok" aztán egy hét múlva nyelni se tudsz úgy fáj a torkod.
2017. jan. 20. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!