Miért nem hiszi el anya hogy beteg vagyok?
Már két napja fáj a torkom, köhögök és alig tudok beszélni, a fejem is nagyon fáj, de mivel a lázmérőnk rossz és makacsul 36 fokot mutat, nem hiszi el. Most voltam orvosnál, kiírt a hétre, de nem maradhatok itthon, azt sem engedni, hogy úszni ne menjek.
Nem arról van szó, hogy lógni akarok, mert utálok hiányozni és úszni is nagyon szeretek, hanem arról, hogy már a fél osztály beteg, nem akarok megfertőzni senkit. Anya szerint viszont megjátszom és nem fogja engedni, hogy ennyit hiányozzak a "semmiért".
"Miért nem hiszi el anya hogy beteg vagyok?"
Talán azért, mert ismer már...
Nem minden betegség jár lázzal, én sem szoktam belázasodni, bármilyen beteg is vagyok.
A suli még esetleg belefér, a többieket megfertőzheted jövő héten is, ha már jobban leszel, de úszni tényleg ne menj, mert attól meg te lehetsz sokkal rosszabbul. Torokgyulladással nem szabad a hideg vízben úszkálni meg a tüdődet terhelni. Mondd csak meg anyukádnak, hogy most nem érzed jól magad, nem fogsz úszni menni, ne haragudjon. A vízbe csak nem fog berángatni...
Csak én érzem, hogy egy kicsit Hipohander szaga van a kérdésnek? Strepsils,Algopirin, Neocitrán, C-vitamin, Béres csepp, este jól betakarózni, hogy izzadj és uzsgyi iskolába. +Gyakran moss kezet.
Ui.: Csak én szoktam ilyen állapotban is iskolába menni?
Eü-s gyerek
Köszi a válaszokat, sikerült vele megbeszélnem, hogyha reggel is rosszul leszek, akkor nem kell mennem.
Nem szoktam neki hazudni, sem ilyenben sem másban.
Szia! :)
Én személy szerint nem engednélek
suliba,de ez van.Oké csak az hogy
köhögsz,meg fáj a torkod még nem
nagy cucc.De a fejfájás elég rossz.
Arról hogy a hőmérő sz.r arról te
nem tehetsz.Menj dokihoz és ott
mérd meg.Vagy ha azt nem akarod
akkor pl rokonodnál aki közel lakik.
Menj át a mamádhoz és mond hogy rosszul
vagy,és meg mérnéd a lázad.Jól is jársz.
Mamázol egyett,és meg is mérted a lázad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!