Már két napja fáj a torkom, köhögök és alig tudok beszélni, a fejem is nagyon fáj, de mivel a lázmérőnk rossz és makacsul 36 fokot mutat, nem hiszi el. Most voltam orvosnál, kiírt a hétre, de nem maradhatok itthon, azt sem engedni, hogy úszni ne menjek.
Nem arról van szó, hogy lógni akarok, mert utálok hiányozni és úszni is nagyon szeretek, hanem arról, hogy már a fél osztály beteg, nem akarok megfertőzni senkit. Anya szerint viszont megjátszom és nem fogja engedni, hogy ennyit hiányozzak a "semmiért".
Menny anyáddal az orvoshoz, és kérd meg az orvosod, hogy mérje meg a lázad!!!
2017. jan. 18. 16:32
2/19 anonim válasza:
Ha faj a torkod meg kohogsz az meg nem nagy vmi. Beszelni biztos kellemetlen de nem beszelsz max. En volt hogy honapokig csunyan kohogtem (aki nem hiszi az igy jart). Uszni igy ne menj az biztos, suliba meg mehetsz. Nalunk a sulinkban nehanyan behoztak a ruhet, antsz-esek mondtak amig 50en nem kaptak el nem csinalnak nagy dolgot csak fertotlemiteni kell. Ez volt teli szunet elott. Vagy 15en nem mertek bejonni mert "elkapjak", senki nem kapta el tolunk, en se pedig nem hianyoztam.
2017. jan. 18. 16:33
3/19 anonim válasza:
Es a doki nem merte meg? (2es voltam)
2017. jan. 18. 16:34
4/19 anonim válasza:
#1 - Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok!
2017. jan. 18. 16:46
5/19 anonim válasza:
- nem kell ahhoz láz, hogy rosszul legyen az ember
- otthon kipihenve hamarabb meg fogsz gyógyulni, mintha mész az iskolába és úszni, így anyukád csak azt éri el, hogy betegebb leszel és lassabb is fog elmúlni
- nem véletlenül írt ki a doki. Anyukád mi, hogy ő felülbírálja?
Maradj otthon és mutasd meg a válaszokat anyukádnak.
2017. jan. 18. 16:48
6/19 anonim válasza:
Nekem múltkor torokgyulladásom volt, lázam egyáltalán nem volt, és még fertőztem is.
2017. jan. 18. 16:49
7/19 anonim válasza:
Hogy miért nem akarja elhinni, az az ő dolga. Te viszont, ha elmúltál 10 éves, akkor már talán képes vagy eldönteni, hogy beteg vagy, vagy sem. Ha úgy érzed igen, akkor otthon maradsz ágyban fekve és ezt teljes nyugodtsággal, anyáddal nem veszekedve közlöd.
2017. jan. 18. 16:49
8/19 anonim válasza:
Ugyanmár. Nem fog a hajadnál fogva a suliba rángatni. Fogod magad, és ágyban maradsz. Ha erősködik, felmutatod az orvosi igazolást, és közlöd vele, hogy beteg vagy, nem mész sehova egy hétig. Ilyen egyszerű. Az anyagot majd pótold.
20N
2017. jan. 18. 17:00
9/19 anonim válasza:
Told anyád orra elé az orvosi igazolást és mondd meg neki, hogy az orvos nem olyan hülye, hogy kamubetegséggel kiírjon egy hétre. A megfázás nem feltétlenül jár együtt lázzal, ezenkívül így is fertőző lehet. Ha a fél osztályod beteg, könnyen elképzelhető, hogy téged is egy olyan osztálytársad fertőzött meg, akit betegen is suliba küldtek a szülei.
2017. jan. 18. 17:08
10/19 anonim válasza:
Ha van orvosi igazolásod, akkor nem vagy anyukádra utalva. Maradj otthon, a suli felé pedig van igazolásod, nem kell aggódnod.
Csak nem cibál ki a lakásból...Ha mégis, akkor tegyél úgy, mintha elindulnál, aztán menj vissza ha elment dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!