Anyámnak ezzel mi a célja? 18/f
Figyelt kérdés
3 éve tanulom az elektrotechnikát.
Kedden doga.
Ma délelött elmentem a barátnőmhöz.
Délután visszajöttem és láttam hogy amit leítam feladatot azt szépen anyám átfirkálta tollal. Meg mindenféle értelmetlen hülyeségeket írt a papírra mondjuk ha a 12v a megoldás azt ő szépen átjavította 4v-ra .
Nem is az a bajom hogy átnézte hanem hogy minden hülyeségre kijavította mert ő jobban ért hozzá...szerintem elég nevetséges amit csinált...
És kezdhetem előröl a feladatokat..
Amikor megkérdeztem hogy mégis ezzel mi volt a célja, még neki állt feljebb, azóta kiabál velem
Ez most miért van?
2017. jan. 14. 19:06
1/14 anonim válasza:
Ha tuti jól csináltam meg akkor anyuddal igen komoly bajok vannak, szinte orvosi eset! Ez amúgy is rád tartozik szinte magán szvéra és 18 éves is vagy! Ilyet nem tehet! Jobb lesz ha a dolgaidra ezek után két szemed! Én bőven apád lehetnék, és ha ezt megtudtam volna a fiamtól (pl mert nálam előfordult volna ilyen!), igen csak kérdőre vontam volna!
2/14 anonim válasza:
"Ha tuti jól csináltam meg"
Ill csináltad meg, csak hírtelen vagyok én is.
3/14 anonim válasza:
Nincs anyukádnak valami pszichiátriai betegsége?
4/14 anonim válasza:
Nem "tütükézik" néha? Mert ha anélkül csinál ilyeneket, akkor anyáddal valami komolyabb gáz van.
5/14 anonim válasza:
Nem előröl, hanem elölről.
Én is arra gondoltam, talán tintás?
6/14 anonim válasza:
Vagy csak szimplán olyan, mint itt is jó páran az oldalon, beleokoskodnak mindenbe a fotelszakértők aztán ha rájuk van szólva kiakadnak. Csak ő élőben.
7/14 anonim válasza:
Apukád veletek él? Ő talán tudna segíteni.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen velünk..
Mi az a tütükézés?
2017. jan. 14. 20:22
9/14 anonim válasza:
Azt kérdezte a válaszoló (fú, ez jól hangzik), hogy anyád szokott-e inni.
10/14 anonim válasza:
Anyukádnak egyébként mi a végzettsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!