Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen esetben jogos és...

Milyen esetben jogos és elfogadható az, ha a szülők kidobják a gyereküket a házukból, aki addig ott lakott?

Figyelt kérdés
(Huszonévesről van szó)
2017. jan. 13. 11:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
96%

ha nem tanul nem dolgozik akkor...

nem az a ciki ha vki otthon lakik még lassa 30 évesen az előfordul és elég gyakori hanem ha nem ad a rezsibe, és nem dolgozik, úgy elég gáz.

2017. jan. 13. 20:10
 32/41 evimeri ***** válasza:
100%
Vajon a kérdező miért nem válaszol a feltett kérdésekre?
2017. jan. 13. 21:13
 33/41 anonim válasza:
48%

"ha nem ad a rezsibe, és nem dolgozik"

Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen? ...senki nem kerte hogy szuljek a vilagra remelem nem az ilyenekre mondjak hogy jo anya es apa ..

2017. jan. 13. 22:36
 34/41 anonim ***** válasza:
43%

"Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen? "

Persze. Tudod, mekkora biznisz normálisan felnevelni egy gyereket, egészen a szakmáig vagy az egyetemi diplomáig?:D

Istenem, de nagy az állatkerted...

2017. jan. 13. 22:51
 35/41 anonim ***** válasza:
92%

"Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen?"

Normális ember nem azért csinál gyereket hogy pénzt termeljen neki, de nem is azért hogy egy életen át el kelljen tartania plusz egy embert.

2017. jan. 13. 23:42
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tanul, és nem is dolgozik.
2017. jan. 14. 10:42
 37/41 anonim ***** válasza:

32-es evimeri!

Két eset lehetséges.

Az egyik, hogy csak simán kíváncsi volt, mert beígérték neki, hogy mehet világgá, ha ezt vagy azt nem hajlandó teljesíteni, elfogadni.

A másik, hogy tényleg kitették és az utcán fura lenne, ha gyakorizna,... no meg az internet és az okosteló nem jár neki alanyi jogon.

2017. jan. 14. 11:44
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik és egyben legvalószínűbb, hogy trollkodik, és bedobta ezt az egyébként ezerszer lerágott csontot a marakodó kutyák közé.:D
2017. jan. 14. 11:50
 39/41 anonim ***** válasza:

38-as

Nem tudom.

Volt már, hogy én is tettem fel élethelyzettel kapcsolatos témát, amire kíváncsi voltam, a többség véleményére, dacára annak, hogy nem velem esett meg és nem éreztem trollkodásnak.

Különösen, mert jeleztem, hogy nem én vagyok a delikvens.

Itt sem állította a kérdező, hogy ez az ő sztorija, csak feltett egy kérdést.

2017. jan. 14. 12:01
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

"Itt sem állította a kérdező, hogy ez az ő sztorija, csak feltett egy kérdést."

Amit már a jóég tudja, hányszor feltettek ilyen-olyan formában.:-) Ráadásul jó kis provokatív megfogalmazással: "kidobják a gyereküket". Basszus, huszonéves felnőtt embert ne vegyünk már egy kalap alá egy iskolás gyerekkel.:D

2017. jan. 14. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!