Milyen esetben jogos és elfogadható az, ha a szülők kidobják a gyereküket a házukból, aki addig ott lakott?
ha nem tanul nem dolgozik akkor...
nem az a ciki ha vki otthon lakik még lassa 30 évesen az előfordul és elég gyakori hanem ha nem ad a rezsibe, és nem dolgozik, úgy elég gáz.
"ha nem ad a rezsibe, és nem dolgozik"
Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen? ...senki nem kerte hogy szuljek a vilagra remelem nem az ilyenekre mondjak hogy jo anya es apa ..
"Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen? "
Persze. Tudod, mekkora biznisz normálisan felnevelni egy gyereket, egészen a szakmáig vagy az egyetemi diplomáig?:D
Istenem, de nagy az állatkerted...
"Ti azert csinaltok/ szultok gyereket hogy ha eleri a felnott kort tobb penzetek legyen?"
Normális ember nem azért csinál gyereket hogy pénzt termeljen neki, de nem is azért hogy egy életen át el kelljen tartania plusz egy embert.
32-es evimeri!
Két eset lehetséges.
Az egyik, hogy csak simán kíváncsi volt, mert beígérték neki, hogy mehet világgá, ha ezt vagy azt nem hajlandó teljesíteni, elfogadni.
A másik, hogy tényleg kitették és az utcán fura lenne, ha gyakorizna,... no meg az internet és az okosteló nem jár neki alanyi jogon.
38-as
Nem tudom.
Volt már, hogy én is tettem fel élethelyzettel kapcsolatos témát, amire kíváncsi voltam, a többség véleményére, dacára annak, hogy nem velem esett meg és nem éreztem trollkodásnak.
Különösen, mert jeleztem, hogy nem én vagyok a delikvens.
Itt sem állította a kérdező, hogy ez az ő sztorija, csak feltett egy kérdést.
"Itt sem állította a kérdező, hogy ez az ő sztorija, csak feltett egy kérdést."
Amit már a jóég tudja, hányszor feltettek ilyen-olyan formában.:-) Ráadásul jó kis provokatív megfogalmazással: "kidobják a gyereküket". Basszus, huszonéves felnőtt embert ne vegyünk már egy kalap alá egy iskolás gyerekkel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!