Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen esetben jogos és...

Milyen esetben jogos és elfogadható az, ha a szülők kidobják a gyereküket a házukból, aki addig ott lakott?

Figyelt kérdés
(Huszonévesről van szó)
2017. jan. 13. 11:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerűbb lenne, ha leírnád, hogy téged miért küldtek el. És akkor arról elmondjuk a véleményünket.
2017. jan. 13. 12:13
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Na ja, mi az ok?

Persze egy erősen kozmetikázott verziót fogunk olvasni.

2017. jan. 13. 12:31
 13/41 anonim ***** válasza:
76%
Ha naplopó.Bár nehezen tudom elképzelni,hogy valakinek az legyen az életcélja,hogy egész nap csak a fszát veri a 4 fal között.De általánosságban csak azt tudom mondani,hogy a gyereked akkor is a gyereked,ha már felnőtt.
2017. jan. 13. 12:39
 14/41 anonim ***** válasza:
86%
19 voltam,amikor apám kirakott otthonról. Tanultam és alkalmi munkáim voltak. Eltávozott édesanyám,hagyatéki targyalason nem hagytam ra a hazreszem. Ez érintette a kis lelkét rosszul. Ugy gondolta alanyi jogon jár neki. Elotte sem volt jó a kapcsolatunk. (főztem,mostam,takarítottam ra,mig édesanya kórházban volt) plusz iskola,munka. Így alakult. Azota nem hallottam róla,nem is hiányzik. 23\l
2017. jan. 13. 12:54
 15/41 anonim ***** válasza:
18%

"hagyatéki targyalason nem hagytam ra a hazreszem"

Már bocsi, ha volt házrészed, akkor az a tied. Ami nem a tied, csak azt hiszed, nos, a más tészta.

2017. jan. 13. 12:55
 16/41 anonim ***** válasza:
74%
Ja. A masik ok az volt,hogy a temetés utan másfél héttel odakoltoztette az új kedveset es annak 14eves fiat! 23\l
2017. jan. 13. 12:55
 17/41 anonim ***** válasza:
83%
Vam is hazreszem,amit orokoltem!
2017. jan. 13. 12:56
 18/41 anonim ***** válasza:
61%
Bármikor, amikor ők így gondolják. Huszonéves már jócskán nagykorú, a törvény semmi jogot nem ad neki arra, hogy otthon lakjon
2017. jan. 13. 13:00
 19/41 anonim ***** válasza:
5%
Gondolom a hazreszt az anyad után örökölted, aki apad felesége volt. Ok ketten dolgoztak meg a hazert, nem te. Nekem eszembe nem jutna elfogadni olyat, amiért nem dolgoztam még, ha ott a másik fél, aki viszont dolgozott érte. ...
2017. jan. 13. 13:02
 20/41 Vlcskó-Lingl Ezsébet válasza:
52%
Ha nekem huszonéves gyerekem lenne, akkor sem dobnám, ha bűnöző! Inkább kikutatnám a viselkedésének okait, s megpróbálnám vele együtt megoldani a problémákat. Semmi szín alatt nem tenném ki az utcára!!!!!!!!
2017. jan. 13. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!