Egy lánynak hány éves kortól ciki a szüleivel élni?
Ja, csak a fizetem az albérletet a semmibe ( értsd. kidobott pénz az ablakon- havi 100 ezer akár) vagy kibekkelek a szülőknél még 2-3 évet és úgy megyek bele az életbe, nem üres zsebbel, azért az nem mindegy.Főleg ott ahol a szülőkkel jó a viszony- ott nem látom értelmét az elmenekülésnek.
Az sem mindegy mennyi hitelt veszel fel ugye. Nem mindegy hogy van mondjuk pár millió tőkéd egy lakáshoz, vagy kompletten veszed fel az árát hitelből és nyögöd a brutális törlesztőket.
De mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki tetszik... van aki albérletezik, van aki otthon marad. Olyan fájdalmas látni, hogy vannak boldog nagycsaládok is a világon?
Itt az egyik konmentre valaszoltam...
Az en veleményem az előző kommentjeimben áll :
30 eves kor felett tartom cikinek az együtt élést.
egyébként meg aki mondjuk dolgozott iskola mellett is, annak van félretett pénze.
és itt nem a 2-3 év plusz szülőkkel töltött időről volt szó...
Egyebként ki lehet hagyni az alberletet a sztoriból, 25 eves koráig a szüleinél él, spórol és tervezi a pasival a házasságot, hazat, gyereket...
Csak annyit akartam ezzel bizonyítani hogy 30 évesen sincs 10 milliója az embernek, akkor ne költözzön el csak 38 evesen, mert akkorra lesz meg a 10milla mert az egyik kommentelő azt mondta h 20 évesen nem rohangálnak 10 millióval tehát hogyan vegyen hazat ilyen fiatalon (ez volt a lenyege kb)...
Sehogy se olyan könnyű...
minden attól függ kinek mi a fontos, nekem az volt hogy legyen gyerekem es élettársam 25 eves koromig és külföldön éljek.
Ez megvan...most az a tervem hogy spórolunk és veszünk hazat ketten itt kint hitelre...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!