Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha lányom lesz mi a legtökélet...

Ha lányom lesz mi a legtökéletesebb viselkedés mód ha pasija lesz majd?

Figyelt kérdés
még csak 17/F vagyok és régóta vagyok már a barátnőmmel NYÍLVÁN MÉG TÚLFIATALOK VAGYUNK csak már szoktam rajta gondolkozni hogyha jó szülő akarok lenni akkor majd ha leendő lányomnak aki éppen 15 éves múlt lett egy barátja. engedjem el ugyan úgy a lányomat vele esténként akkor is ha nem ismerem. vagy mit engedjek meg. mit ne? szerintetek mi a legmegfelelőbb? mert ha nekem lányom lesz azt úgy fogom félteni hogy csak na már most érzem a barátnőmet is nagyon féltem de ha lányom lesz akkor fhú. szóval szerintetek?
2017. jan. 10. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

megfelelő viselkedés: távcsövessel becélozni ..:DDD

bocs..apukák ezt mondják:) ja, biztos fogod félteni de nyugi nem olyan szinten hogy megőrülsz mert ha jól neveled rendes lesz és miért ne lenne??.. megérti hogy ne csináljon hülyeséget..

mindazonáltal egy mondás szerint /dakota??/ a gyerekeinket csak kölcsönbe kapjuk :) tehát nem a tulajdonunk lesz neki saját véleménye-ízlése-élete!-- azt fogod gondolni hogy nem pedig DE! hiszen neked is van már most!!

Majd jussak eszedbe akkor, sok szeretettel ölellek!:) /42L/

2017. jan. 11. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:

...uccsó voltam, nekem annyi idő a fiam mint Te, egyszem gyerek egyedül nevelem DE most szilveszterkor sem vert le a víz hogy úrissssten mi történik tudom hogy nem vedel /sört szokott/ stb. telefon van, és tudja hogy BÁRMILYEN hülyeséget csinál mindig számíthat rám!!!!! Ez fontos!

És ha beszélgetsz vele sokat és engeded hadd próbálgassa a szárnyait ügyes lesz:)! Amúgy lehet elszakadnak majd tőled de később visszajönnek!! pl. hozzák az uncsit, meg bármi bajuk van .:) a kamaszkor nagyon nehéz nekik is, sokszor vitázunk, veszekedtünk is..., de túlélhető...

2017. jan. 11. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:

A párom kollégájának a barátnője terhes, épp egy hete tudták meg, hogy kislány lesz, nagyon örülnek neki, de a pasi mondogatja, hogy ideje beszerezni a sörétest :D

Ez poénnak jó, de komolyan venni nem igazán szabad. Apukám pl soha nem szólt egy rossz szót a páromra, vagy a páromhoz, haverkodik vele, beszélgetnek, stb, és tudja, hogy nem kell féltenie, mert nem kamaszkoromban kapott észbe, hanem már addig is NEVELT, nem csak úgy hagyott nőni, majd egyszercsak befenyített, így tudta, hogy nem csinálok hülyeséget, bízhat bennem. Persze félt engem, ha pl bulizni megyek, de hát ez teljesen természetes.

2017. jan. 11. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Minek gondolkozni ezen?

És ha netalántán csak fiaid lesznek,vagy fiad?

2017. jan. 11. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Furcsa, és agresszív gondolatok egy ilyen idős, még gyerektől....
2017. jan. 12. 01:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Furcsa, rosszindulatú megjegyzések egy idegentől...

:D

2017. jan. 12. 12:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi a fene? Miért mondja mindenki hogy aggressziv vagyok? Soha senkivel nem ordibaltam több olyan barátom van akiktől akármit kérhetek és ok is tőlem és soha nem verekedtem kivétel életemben most először szilveszterkor mert a barátnőmnek azt mondta egy gyerek hogy nincs miért élnie és hogy meg is olhetne magát plusz többször is pénzt kért tőle piara. Pont én érzem magamat a legkevésbé aggresszivnak a kornyezetemből és tetszik is mert én a gondokat megtudom oldani vitatkozas nélkül. És azért kérdeztem ezt a kérdést mert csak gondolkoztam rajta még nem izgulok ezen inkább almodozok és gondolkozok hogy ha lesz... Akkor mi lesz a legjobb hogy lehet vele a legjobban és hogy lehetek a legmegertobb bizonyos határokon belül mert nyilván ha drogozni megy akkor nem adok neki pénzt heroinra.
2017. jan. 13. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Drogozás a füves cigi is ne felejtsd ezt el!
2017. jan. 13. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!