Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha lányom lesz mi a legtökélet...

Ha lányom lesz mi a legtökéletesebb viselkedés mód ha pasija lesz majd?

Figyelt kérdés
még csak 17/F vagyok és régóta vagyok már a barátnőmmel NYÍLVÁN MÉG TÚLFIATALOK VAGYUNK csak már szoktam rajta gondolkozni hogyha jó szülő akarok lenni akkor majd ha leendő lányomnak aki éppen 15 éves múlt lett egy barátja. engedjem el ugyan úgy a lányomat vele esténként akkor is ha nem ismerem. vagy mit engedjek meg. mit ne? szerintetek mi a legmegfelelőbb? mert ha nekem lányom lesz azt úgy fogom félteni hogy csak na már most érzem a barátnőmet is nagyon féltem de ha lányom lesz akkor fhú. szóval szerintetek?
2017. jan. 10. 23:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Inkább az agresszióddal, ezzel a rettenet féltékenységgel, és beteges birtoklási vágyaddal kellene valami egészen komolyat kezdeni.

Már most, 17 évesen..

Van aki sajnos idáig "jutott" el :(

2017. jan. 11. 00:17
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Rájössz majd idővel. Amúgy a fiúkat is lehet ám félteni, nehogy azt hidd...Az öcsémet kétszer rabolták ki, azóta aggódom, ha hallom anyától, hogy bulizni ment.
2017. jan. 11. 00:21
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon egyszerű ez. Nem akkor kell elkezdeni tövig rágni a körmöd, mikor apu pici hercegnője 15 lesz, hanem addig kell úgy nevelni, hogy mikor már menni akar, akkor jó szívvel tudd elengedni.
2017. jan. 11. 00:29
 4/18 anonim válasza:
100%
Nekem 2 lányom van, de mióta abban a korban voltak, nem tiltottam meg nekik azt,hogy bulizni menjenek. Ez képmutatás is lenne a magam részéről, másrészt jönne a "jaj csak pizsiparty lesz" és mennek egy discoba,szóval teljesen mindegy. Szerencsémre mindkettőnek jókötésű barátja van és bulizni is együtt mennek el,így kevésbé aggódom,viszont buli után ha a barátaiknál alszanak elvárok egy sms-t,hogy megérkeztünk,minden rendben. Mikor már tudtam arról,hogy a nagyobbiknak barátja van,ugyanúgy elengedtem,ígyis úgyis elment volna,ha tiltom,csak rosszabb,így legalább mindent elmondanak nekem
2017. jan. 11. 00:58
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
15 évesen túlzásnak tartom a bulizást és barátot. Normálisan nevelt lánynak nincs is erre igénye 17-18 éves korig. Remélem én sem egy ribi lányt fogok ki.
2017. jan. 11. 01:41
 6/18 anonim ***** válasza:
10%
Ha lanyod lesz ne kritizald semmiert mindenert dicserd a kritizalasra ottvan az anyja ... ha nemfogod kritizalni mint a ferfi akkor eleg onbecsulese lesz es nem lesz szeretethianyos es apakomlexumos ugyh nem fog elkurvulni ha kritizalni fogod es a rosszat latni benne akkor mashova megy majd megertesert es szeretetert
2017. jan. 11. 03:03
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, mennyi idős a barátnőd, de bánj úgy vele, ahogy majd X év múlva ezt elvárnád a lányod barátjától is. Ennyi!

A legtöbb apuka pont azért félti a pici lányát, mert tökéletesen emlékszik rá, hogy mikor ő volt fiatal, akkor ő (meg a haverok) hogy viselkedtek a naiv, szerelmes kis 15 éves lányokkal, és pontosan tudja, hogy mitől félti.

2017. jan. 11. 05:39
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Hát én eleve úgy nevelném, hogy megbízzon bennem és én is benne, és nyugodtan el tudjon nekem mondani mindent. 15-16 évesen elengedném már bulizni, persze kicsit "kioktatnám", hogy ne igyon bele másba, meg vigyázzon az üvegére/poharára, maradjon a barátnőivel/barátjával, ne menjen el mással stb. Aztán majd ha vége a bulinak hívjon és megyek érte. A barátjánál, azért nem biztos, hogy engedném aludni, max ha ismerem a srácot és már együtt vannak egy ideje, na meg ha tudom, hogy tisztába vannak a dolgokkal.

Anyukám is hasonlóan nevelt minket, elengedett már 16 évesen bulizni engem is meg a nővéreimet is, ők 11 meg 9 évvel idősebbek nálam, de már akkor is ilyen volt a világ, ennyi idősen már akárhogy vannak nevelve, akarnak menni bulizni. Nekem 17 évesen lett komoly barátom, elengedett hozzá ott aludni.

Sokkal jobb így, hogy megbíznak egymással a szülők és a gyerekek és meg tudnak egymással mindent beszélni.

19/L

2017. jan. 11. 07:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha valóban lányod lesz, ráérsz akkor kitalálni, amikor megszületik, lehet, hogy 2 fiad lesz, de az is, hogy egyáltalán nem lesz gyereked.

Most inkább arra koncentrálj, hogy tanulj, majd pedig arra, hogy legyen munkád, aztán spórolj, legyen pénzed lakásra, egzisztenciára és így tovább.

Az agressziód miatt pedig keress pszichológust!

2017. jan. 11. 09:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha rendes a pasi akkor úgyis bemutatja majd. És ha te is látod hogy az akkor kevésbé fogsz aggódni.
2017. jan. 11. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!