Van itt olyan aki mar megverte az apját mert rosszul bant vele es elege lett? Mi volt a közvetlen ok? Hogy történt az egesz?
Apamat nem, mert o 3x akkora mint en, de anyamon mar egyszer levezetttem a haragomat. Akkor telt be a pohar, amikor 18 eves voltam, es a diakmunkas penzemen vettem magamnak egy laptopot. Volt egy olyan szokasa, hogy a szobamban mindent leboritott, konyveket jellemzoen hozamvagta (100 db kb), es szettepet mindent, ami keves nekem (kisebb koromban foleg a szulinapi ajandekaimat. Ezutan behozta a porszivocsovet es jol elvert vele, ha ugy tartotta a kedve betepett a zuhanyzoba es addig 20-30 perceg eresztette ram a jeghideg vizet, mikor nagyobb lettem, edenyben hozott a konyhabol.
, majd rendet rakatott velem, es ha valami nem tetszett neki, vagy epp elazott a viztol, amit o boritott ram, akkor ujrakezdte. Na ujra lattam rajta, hogy valami zavarja, leverte a konyveket, majd megfogta a laptopomat es a kinyitva addig utlegelte a terden amig kette nem tort. Ekkor fogtam es megvertem.
Nekem szerencsére teljesen rendes Szüleim vannak a családi életem rendben van.
A haverom az apját fejbeverte egy deszkával mert ittasan majdnem megerőszakolta a menyasszonyát. Nem büszke rá. Azóta összeházasodtak. Boldogan élnek a ha verom az apjával nem tartja a kapcsolatot.
Ingmar Bergman rendező is megverte az apját, mert az öreg nekitámadt, és nem tudott előle kitérni a szűk előszobában.
Az Emberi Jogok Nyilatkozata szerint mindenki úgy harcolhat a jogait sértő zsarnokság ellen, ahogy tud.
Általában egy verekedés rossz emlék, arra legyél büszke, ha el tudod kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!