Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan aki mar megverte...

Van itt olyan aki mar megverte az apját mert rosszul bant vele es elege lett? Mi volt a közvetlen ok? Hogy történt az egesz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 18:11
 1/9 anonim válasza:
6%
van, de senki nem fogja az orrodra kötni
2017. jan. 8. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Es olyan van ,aki el is mondana? :)
2017. jan. 8. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, erre senki sem büszke.
2017. jan. 8. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Apamat nem, mert o 3x akkora mint en, de anyamon mar egyszer levezetttem a haragomat. Akkor telt be a pohar, amikor 18 eves voltam, es a diakmunkas penzemen vettem magamnak egy laptopot. Volt egy olyan szokasa, hogy a szobamban mindent leboritott, konyveket jellemzoen hozamvagta (100 db kb), es szettepet mindent, ami keves nekem (kisebb koromban foleg a szulinapi ajandekaimat. Ezutan behozta a porszivocsovet es jol elvert vele, ha ugy tartotta a kedve betepett a zuhanyzoba es addig 20-30 perceg eresztette ram a jeghideg vizet, mikor nagyobb lettem, edenyben hozott a konyhabol.

, majd rendet rakatott velem, es ha valami nem tetszett neki, vagy epp elazott a viztol, amit o boritott ram, akkor ujrakezdte. Na ujra lattam rajta, hogy valami zavarja, leverte a konyveket, majd megfogta a laptopomat es a kinyitva addig utlegelte a terden amig kette nem tort. Ekkor fogtam es megvertem.

2017. jan. 9. 03:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére teljesen rendes Szüleim vannak a családi életem rendben van.

A haverom az apját fejbeverte egy deszkával mert ittasan majdnem megerőszakolta a menyasszonyát. Nem büszke rá. Azóta összeházasodtak. Boldogan élnek a ha verom az apjával nem tartja a kapcsolatot.

2017. jan. 9. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hülyén fogalmaztam. A haverom és a menyasszonya összeházasodtak. Nem a haverom és az apja :'D
2017. jan. 9. 21:08
 7/9 Aranypanda válasza:
100%

Ingmar Bergman rendező is megverte az apját, mert az öreg nekitámadt, és nem tudott előle kitérni a szűk előszobában.

Az Emberi Jogok Nyilatkozata szerint mindenki úgy harcolhat a jogait sértő zsarnokság ellen, ahogy tud.

Általában egy verekedés rossz emlék, arra legyél büszke, ha el tudod kerülni.

2017. jan. 11. 06:17
 8/9 K...László válasza:
Még nem fordult meg ilyen a fejemben, de érdekes lenne. 28 éves koromban volt először egy komoly barátnőm, és ő nem volt szimpatikus a szüleimnek, és kihozta belőlük a sátánt. Minden eszközt bevetettek, egymás ellen oltottak minket, felkeltették bennem a szégyenérzést, amikor vele mutatkoztam, lassan tönkrement a kapcsolatom. Már 8 éve nincs senkim megint. Meg kell jegyeznem, hogy a szüleim átlagon felül jók voltak hozzám kiskoromtól, és miattuk irigykedtek rám az osztálytársaim, nehéz volt beilleszkednem. Itthon csak szeretet volt, míg máshol verekedtek a szülők a 10 éves gyerek feje fölött. Az volt a standard és elfogadott családkép. Hát, inkább verekedtek volna ők is párszor, de a barátnőmet ne zoknizzák, meg ne kullancsozzák, lelencezzék le. Ne mondják, hogy rohadt csirkehúsból főz ebédet, meg a szomszédok előtt égek a műveletlensége miatt, mert nem igaz. Most senkim nincs. Megverni? -Á, nem. Elfelejteni őket, az nagyobb büntetés. 60 évesek, na és, csináljanak új gyereket, ha tudnak! Előbb fognak, mint én új barátnőt találni, ilyen adottságokkal, mint amikkel megajándékoztak engem.
2017. jan. 16. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as, gondolom, hogy jók az adottságaid, és hamarosan újra fogsz barátnőt találni!
2017. jan. 17. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!