A párom volt élettársa megverte az én fiamat. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tíz éves fiam ma reggel elment az apjához. Azt tudni kell, hogy a gyerek apja a párom volt élettársának a nővérének a veje, a két család egymás mellett lakik. Na szóval reggel elment az apjához a gyerek erre a volt élettárs átment és se szó se beszéd úgy odavágott a gyereknek, hogy felszakadt a szája. A páromnak azt mondtuk, hogy elesett mert ha odamenne még ő kerülne börtönbe.2013. dec. 14. 12:44
1/18 anonim válasza:
Ki is ő?
Na mindegy is, rohadt gyorsan fel kell jelenteni, nem itt kérdéseket kiírni!!!
2/18 anonim válasza:
Nekem sem világos, h ki-kicsoda, de én is vinném a gyereket leletet vetetni, aztán feljelentés.
3/18 A kérdező kommentje:
Ő a párom volt nője aki a fiam apjának az anyósának a huga is egyszemélyben. A párom miatt nem akarunk vele balhézni.
2013. dec. 14. 13:02
4/18 anonim válasza:
u haa micsoda rokonság.Tuti feljelenteném azon felül kikaparnám a szemeit is.
5/18 A kérdező kommentje:
Beszéljek én azzal a nővel?
2013. dec. 14. 13:07
6/18 anonim válasza:
na csavarj még ezen a rokoni szálon had keveredjünk jobban bele:))
7/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul a nő még iszik is, a saját gyerekeit is bántsa.
2013. dec. 14. 13:15
8/18 anonim válasza:
Akkor itt az ideje, hogy büntetést kapjon érte.
9/18 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy se szó se beszéd nem volt?
10/18 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy elmondták azok akik ott voltak. Àtment, a fiam pont az ajtónál állt és odavágott neki. Ütötte volna tovább is csak nem engedték.
2013. dec. 14. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!