Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom volt élettársa megvert...

A párom volt élettársa megverte az én fiamat. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tíz éves fiam ma reggel elment az apjához. Azt tudni kell, hogy a gyerek apja a párom volt élettársának a nővérének a veje, a két család egymás mellett lakik. Na szóval reggel elment az apjához a gyerek erre a volt élettárs átment és se szó se beszéd úgy odavágott a gyereknek, hogy felszakadt a szája. A páromnak azt mondtuk, hogy elesett mert ha odamenne még ő kerülne börtönbe.
2013. dec. 14. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Roma e vagy ?
2013. dec. 14. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
LEhetoseged van arra, hogy szamon kered a holgyet, s legkozelebb nem engeded oda a te fiadat pl.
2013. dec. 14. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Miért ütötte meg?

Ha az én kölköm ütötte volna meg már a balesetin lenne. Te meg itt témát nyitogatsz...

Amúgy szerintem kamu.

2013. dec. 14. 14:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem szeretném, ha a párom bajba kerülne miattunk. Tudom, hogy erre megy ki a játszma, ezért verte meg a nő a fiamat.
2013. dec. 14. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Atmennek es egy szo nelkul agyonvernem a not. Tanuk nelkul.
2013. dec. 14. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
óriási hiba hogy nemmondod meg a párodnak, én a nőnek szétverném a fejét
2013. dec. 14. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Hülye vagy.

Ha kamu, akkor azért, ha valóság, akkor meg azért, mert nem az ügyeleten ücsörögsz látlelet felvételére várva!!!

2013. dec. 14. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
ez valami belterjes zigány-família lehet
2014. jan. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!