Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes felnőtt emberként...

Érdemes felnőtt emberként hazaköltözni a szülőkhöz pénzgyűjtés céljából?

Figyelt kérdés

7 éve nem élek otthon, 18 évesen koliba költöztem, egyetem után albérletbe, azóta egyedül tartom el magam. Csak az a nagy problémám, hogy hónap végére alig jövök ki a fizetésemből, szinte semmit se tudok félretenni, így sosem fog összejönni még egy lakás kezdőrészlete sem. Egyedül élek, jelenleg nincs párom sem, a szüleim nem bánnák ha hazaköltöznék, csak aggódok milyen lenne ilyen sok idő után újra otthon élni. Jó a kapcsolatunk, de azért az együttélés konfliktusokkal jár, nem tudom hosszú távon el tudnánk-e viselni egymást. A szüleimet se akarom zavarni, még ha azt mondják, hogy szívesen látnak, akkor sem.

Ti mit tennétek a helyemben? 25 éves fejjel hazaköltöznétek a szülőkhöz?

2017. jan. 4. 21:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Persze! Véleményem szerint sokkal több értelme van inkább kompromisszumot kötni, és otthon lakni egy ideig felnőttként, ha reális, hogy ennek fejében a későbbiekben lehet saját tulajdonú otthonod.

Amúgy, ha az én gyerekem lennél, sosem zavarnál, ha visszaköltöznél. Az én otthonom a tiéd is.

szept. 12. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!