Mit lépjek, ha apám ilyen szinten kiakad apróságok miatt?
Azért vagyok rá kiakadva, mert minden apróság miatt megbüntet. Pl: ha nem köszönök meg valamit, ha valamit elfelejtek. Azzal díjazza, hogy megmarkolja a grabancomat és rángat vele. Jobb esetben lekever egyet. Egyszer itt volt a barátnőm, és mikor kikísértem, a nagymama, aki velünk él, azzal fogadott, hogy mikor két órája beengettem Hannát, nyitva hagytam a bejárati ajtót. Apám is ott volt.Mondam(háromszor) hogy véletlen volt, bocsi, meg hogy egyszeri eset. Apám fogta a grabancom és ordítozzott hogy mondjam többször nem fordul elő meg ilyenek. Pont a szinonímáját annak amit már kimondtam.
Hasonló minden nap szinte megtörténik. És mindig közli velem, milyen szemtelen vagyok. Anyámhoz nem fordulhatok, gyámügy és rendőrséggel ne gyertek légyszi. Mit tudok tenni, hogy lépjek ezekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!