Apám rajong a barátomért, mit tegyek?
2 éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon szeretik őt a szüleim. Azonban apám mostanában nagyon el van szállva vele, hogy ő milyen jó nevelésben részesült, hogy én miért nem tudok olyan lenni, mint ő. Hogyha csak játékból elkezdem piszkálni, akkor egyből elkezdenek velem kiabálni, hogy hagyjam már békén, de ha engem piszkál-nem játékból-, akkor meg nevetnek, hogy jaaj, milyen vicces. Szeretem a párom, de ez már sok, amit az apám művel. Állandóan róla beszél, őt dicséri, én meg ha megszolalok, akkor levagyok ugatva, hogy nem tudok normálisan viselkedni. Mit tegyek? Kezdek itthon megőrülni.
16/L és 18/F
Örülj hogy apád normálisnak tartja a barátodat. Apád generációjának a gondolkodásában még bent van az, hogy egy nő férjével/barátával szemben lehet jópofa, de nem tiszteletlen.
Szerintem tart tőle, hogy a női szeszélyességeddel kihúzod véletlenül barátodnál a gyufát, sajnálná ha szétmennétek.
Mai kor viszonya közt ritkán fordul elő, hogy egy lányt első barátjának a felesége lesz, de azért apák néha gondolnak arra, hogy talán pont az ő lányánál meseszerűen alakulhatnak a dolgok, nem pedig úgy telnek lányai 20-as, 30-as évei, hogy nőiket gyakran cserélő férfiak használgatják őket, majd tovább állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!