Ennyire szerethet? Létezik, hogy ennyire rajong értem 1 fiú?
a barátom imádja amikor éneklek neki, pedig szerintem nemjó a hangom, másoknak sem tetszik:)
tetszik neki még a körmöm is pedig sztem nem szép:)
meg mindenhogy tetszem neki... akármit veszek fel, ha 7végi fejem van neki azis bejön, még a lepattogzott sminekm se zavarja
Én barátom is ilyen már 8 hónapja :)
Miatta hagytam fel pl a sminkeléssel is.. Mert neki nagyon tetszenek a szeplőim.. :)
Jó neked :)
De azt tudnod kell, hogy nem lesz mindig így. Egy idő után eltűnik a rózsaszín köd, és egyre inkább észre fogjátok venni egymás negatív tulajdonságait is. De ha tényleg szeretitek egymást, elfogadjátok ezeket és nem lesz ebből gond :)
Aranyos :) De szerintem azért arra készülj fel, hogy az idő múlásával nem lesz ennyire ilyen.
A kedvedet semmiképp nem szeretném elvenni, de én már voltam úgy, hogy egy bizonyos rajongási fokot már nem tudtam elviselni. Én szeretem, ha le kell nyűgöznöm a pasit, de ha mindentől lenyűgöződik, az már olyan... nem is tudom milyen. Igaz, hogy velem ezt a srác mindössze két nap után csinálta, másodpercenként minden mozdulatomat és szavamat aranyosnak/lenyűgözőnek/édesnek/bájosnak titulálta, ami számomra már nagyon zavaró volt.
De amúgy ha ezt a helyzetet te is élvezni tudod, akkor ez tök jó, örülj neki, hogy ennyire oda van érted :) Főleg ha kölcsönös az érzés.
Az én párom azt mondta, sokkal jobban tetszem neki maci nadrágban, pólóban, smink nélkül és kócosan, ugyanis szép ruhában, belőtt séróval, kisminkelve mindenki lehet szép, de ezek nélkül szépnek lenni az igazi kihívás, és szerinte nekem sikerült :)
A másik meg az, hogy mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy az ő ízlése szerint szép a hangod, és szépek a körmeid. Én 3 éve vagyok a párommal, és a mai napig nem bírom felfogni, hogy lehet, hogy tetszenek neki a melleim, holott én gyűlölöm, ahogy kinéznek! :S
Sok lany orulne neki, ha ennyire rajongana erte a parja.Mondjuk en sem panaszkodhatok mert a kapcsolatunk elso nehany eveben, mi is ugyanigy rajongtunk egymasert a ferjemmel,es ez segitett elfogadni egymast olyannak amilyenek vagyunk.Azota viszont a dolgok kicsit megvaltoztak, most is rajongunk egymasert de mar nem annyira, a szerelem egy resze atalakult szeretette, tisztelette es megbecsulesse, de ezt egyikunk sem banja, mert nagyon boldogok vagyunk igy egyutt.
Csak azt mondhatom neked, hogy orulok, hogy te is megtapasztalhatod ezt az erzest, fogadd el es orulj neki, s szerelemben nincsenek tulzasok, egy szerelmes ferfi meg a csillagokat is lehozna ez egrol, ha tehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!