Szerintetek "egészséges", hogy 18 éves fiú létemre apám még mindig vagy nem, vagy alig enged el valahova?
Nem, nem normális dolog, ahogy apád viselkedik.
Viszont, hogy egy 18 éves vagy fiatalabb nem fogyaszt drogot, az alap, és nem érdem. Alkohol ugyan ez. Mivel most vagy 18, és írtad, hogy "mértékkel fogyasztasz alkoholt", ez azt jelenti, hogy az elmúlt években is. És ez mondjuk joggal nem tetszik apádnak, de most már lazábbra kéne engednie. A mi rokonságunkban van alkesz, és mindegyik 16 körül kezdte. Nálatok is van? Nem lehet, hogy ettől félt APukád? Beszélgess el vele őszintén.
"amikor kicsit berúgtam akkor 2 pohár whiskey"
Ez nem az a mennyiség, amire gondoltam a berúgás alatt.
Ha neked 2 töménytől sikerül berúgni, akkor semmi ok az aggodalomra :)
#13 voltam.
Nyilván nem vigasztal, de lehetnél akár as fiam is minimális túlzással, és ha valóban 1-2-3 sör vagy ennek megfelelő más ital 18 évesen, akkor engedném, mert kell szocializálódni és baráti kapcsolatokat építeni.
Beszélj Apukáddal, ő nevelt fel, és férfiak nem nagyon nyitottak a lelki dolgok megbeszélésére. Nem tudom, csak bízom benne, hogy értékelni fogja, hogy megbízol benne, és bizalmat ad cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!