Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? [Lent olvashats...

Mit csináljak? [Lent olvashatsz róla]

Figyelt kérdés

Anyummal mostanában rengeteget veszekszünk, mindenbe beleköt, de még rásegít az is hogy annyira ügyetlen vagyok, múltkor eltörtem egy poharat, jó fejmosást is kaptam érte, most meg ő eltört egy kávés csészét, erre ő: "Na mindegy, úgy is régi volt" Nem akartam neki mondani hogy "Na látod te is milyen ügyes vagy hogy eltöröd, múltkor meg majd letépted a fejemet egy pohárért" mert akkor az lett volna a válasza hogy "Ne szájaskodjál mert kapsz egy qrva nagy pofont"

Csak már beleőrülök hogy állandóan azt kell hallgatnom hogy "Hülye vagy" "Te nem vagy normális" "De birka vagy!"

Mondtam már neki hogy ez nekem olyan szinten rosszul esik hogy nagyon, erre az ő válasza az volt "leszarom. Ez volt a legrosszabb válasz amit valaha kaptam, el sem hiszem hogy ezt a SAJÁT ANYÁM szájából hallom. De nem elég még ez, az osztálytársaim is ilyen... Idióták, állandóan csesztetnek, itt a téli szünet előtt felhoztak egy csomó szaloncukrot és megdobáltak vele, tudomást sem véve arról hogy amikor az egyikük fejbe talált az mennyire fájt, nem tudom már mit tegyek, hogy vagyok ilyen béna??? MI A FÉSZKES FENÉT CSINÁLJAK????? Állandóan kedvem támad elmenni egy emberektől mentes helyre és egy akkorát üvölteni mint még soha. De maradok az animéknél, úgyis az való nekem. Legalább ha azokat nézem megnyugszom.

2016. dec. 29. 23:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#8 *vezetéknevem
2016. dec. 30. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Azert erzed magad benanak mert az anyad folyton rad mondja de hidd el hogy nem vagy bena es szerencsetlen ezt tudatositsd magadban!
2016. dec. 30. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem apám ilyen, bár ő annyiban jobb hogy nem fenyeget veréssel meg nem szokott verni de imád beszólogatni gyakran mások előtt is ami elég kellemetlen tud lenni...én azt mondom állj oda neki és ne hagyd hogy befenyítsen hiába az édesanyád, ez nem jogosítja fel hogy úgy kezeljen mint egy darab sz.rt.
2016. dec. 30. 20:00
 14/14 anonim válasza:
Poenra kell venni a menők szekálását, vagy vissza kell szólni nekik. Szerintem fontos, hogy legyen humorod. Én speciel kívülálló voltam, de a menő sracok allati kreatív prankekkel zaklattak anno amit értekeltem és ezt ők látták. 3 hónap alatt a tapláleklanc csúcsán voltam a humorom miatt. Ezután már én találtam ki kit-mivel szekáljunk >:D
2017. jan. 8. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!