Mit csináljak? [Lent olvashatsz róla]
Anyummal mostanában rengeteget veszekszünk, mindenbe beleköt, de még rásegít az is hogy annyira ügyetlen vagyok, múltkor eltörtem egy poharat, jó fejmosást is kaptam érte, most meg ő eltört egy kávés csészét, erre ő: "Na mindegy, úgy is régi volt" Nem akartam neki mondani hogy "Na látod te is milyen ügyes vagy hogy eltöröd, múltkor meg majd letépted a fejemet egy pohárért" mert akkor az lett volna a válasza hogy "Ne szájaskodjál mert kapsz egy qrva nagy pofont"
Csak már beleőrülök hogy állandóan azt kell hallgatnom hogy "Hülye vagy" "Te nem vagy normális" "De birka vagy!"
Mondtam már neki hogy ez nekem olyan szinten rosszul esik hogy nagyon, erre az ő válasza az volt "leszarom. Ez volt a legrosszabb válasz amit valaha kaptam, el sem hiszem hogy ezt a SAJÁT ANYÁM szájából hallom. De nem elég még ez, az osztálytársaim is ilyen... Idióták, állandóan csesztetnek, itt a téli szünet előtt felhoztak egy csomó szaloncukrot és megdobáltak vele, tudomást sem véve arról hogy amikor az egyikük fejbe talált az mennyire fájt, nem tudom már mit tegyek, hogy vagyok ilyen béna??? MI A FÉSZKES FENÉT CSINÁLJAK????? Állandóan kedvem támad elmenni egy emberektől mentes helyre és egy akkorát üvölteni mint még soha. De maradok az animéknél, úgyis az való nekem. Legalább ha azokat nézem megnyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!