Minden szülő veréssel reagál arra, ha a gyereke cigizni kezd és néha sör helyett füves cigit is szív?
Én elhiszem hogy generációs különbségek vannak egy középkorú és egy huszonéves ember között, azonban annak ellenére hogy a szülők is tudják miket használtak egy Edda, Piramis koncert előtt, így meg aztán nem mondhatják hogy makulátlan volt az az időszak.
Sajnos én sem olyan családban nőttem fel, ahol egy osztályfőnöki vagy rossz jegy mellett leültünk és megbeszéltük, hanem elolvasta és ment a nyakas. Ezek után milyen bizalommal legyek akárki iránt is itthon? 24 évesen elég jó pénzt fizetnek a munkáért amiben dolgozom, de mégis titokban tudok csak elszívni egy cigit, azt is vagy úgy amikor nincsenek itthon, vagy épp magam vagyok, hogy ne vegyék észre rajtam
24F
"Tehát szó nincs itt züllésről, csak arra voltam kíváncsi hogy a fiatalok fejével is gondolkodó szülő, aki érti a mai generációt, az hogyan vélekedik erről. "
A fiatal generáció nagyobbik része nem drogozik, főleg nem rendszeresen. Ne oda tedd a problémát, ahol nincs. Itt konkrétan Te drogozol, és azt várod, hogy a szüleid ezt természetesnek vegyék, ráadásul úgy csinálsz, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Ha ennyire felnőtt vagy, akkor költözz el, és a saját lakásodban úgy drogozod szét az agyad, ahogy csak akarod.
A társadalom túlnyomó részét mindig is erősíteni fogják azok akik példásnak vélt életet élnek, viszont az eléggé túlgondolt hogy azt a szűk réteget ami engem is érint, nem fogadják el, sőt tudomást sem akarnak venni róla.
Pedig messze nem minősül bűnnek(csak a törvényben) és vállalhatatlannak.
"hogy azt a szűk réteget ami engem is érint, nem fogadják el, sőt tudomást sem akarnak venni róla. "
De tudomást vesznek róla és komoly problémának is tekintik mindenhol a drogfogyasztást. Azt, meg elfogadják, nem várhatod el.
Most már szűk rétegre vetíted a problémát, amit a kérdésben még generációsnak tekintettél. Bár a valósághoz közelebb a szűk réteg áll.
A rossz jegy miatti nyaklevessel viszont nem értek egyet, de már 24 éves vagy. Hogy jön ez ide? Most is felpofoznak talán?
Normális ember lett belőlem
Normalis ember nem fuvezik, es nem nyivakol huszonevesem hogy be kell tartania a szuloi haz szabalyait. Ha ennyire jol keresel miert nem vagod el a koldokzsinort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!