Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért pont karácsonykor?

Miért pont karácsonykor?

Figyelt kérdés
2012 év óta nincs karácsonyom. A szüleim sokat veszekednek, főleg karácsonykor. Nem vagyunk valami gazdagok. Már több éve nem kapok semmit karácsonyra, de nem is rz számít. Hanem hogy legyen végre egy boldog karácsonyom. Tavaly szenteste napján halt meg a dédim, akkor is nagyon rossz volt a karácsony. Kezd elegem lenni, ma volt bennem egy kis karácsonyi hangulat.. de az elszált. Miért mindíg karácsonykor történik nagybaj? Akkor kell pont nagyon dúrván veszekedni. Már el vagyok keseredve. Mikor kérdezik hogy hogy telt a karcsony mindíg hazudni kell, vagy hogy kaptam-e valamit. Nem szükséges erre a kérdésre válaszolni, csak valakivel megakartam osztani a fájdalmam. Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2016. dec. 24. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
El vagy átkozva talán.
2016. dec. 24. 22:21
 12/15 Serpent ***** válasza:

Nekem születésem óta nincs egy jó karácsonyom. A fa ugyan szép díszes, a bejgli meg a töltött káposzta az asztalon, de én most is bármit megadnék, hogy ne a saját családommal kelljen ezt is eltöltenem. Tudod hiába mindez, ha a múlt történései beárnyékolják ezt a napot is. Nem csak ilyenkor kéne szeretnünk egymást, hanem az év minden napján, és akkor talán meghittebb lenne ez a nap is.

Boldog karácsonyt bárki is légy.☺

2016. dec. 25. 00:09
 13/15 Serpent ***** válasza:
Még annyit ide írok, hogy én se mindig kapok ajándékot, de ez nem igazán számít.
2016. dec. 25. 00:10
 14/15 anonim válasza:

Jézusom! :'(

Már a kérdés olvasásakor is eléggé megsajnáltam a kérdezőt, de a 12. (dec. 25. 0:09) komi olvasásakor a mécses is eltörött. Tudom, én vagyok nagyon érzékeny. (egy kis érdekesség még: 23/F [és hetero] vagyok)

Ha már elmúlt az a 2016: Mi történt végül Last Christmas? Jobb lett vagy nem? Bármi is volt és bárki is vagy, remélem idén boldog karácsonyod lesz!

2017. nov. 20. 12:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen jobb lesz most ^^
2017. dec. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!