Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell Karácsonykor is...

Miért kell Karácsonykor is ezen vitatkozni? Ha én ettől vagyok boldog, miért nem tud békén hagyni?

Figyelt kérdés

1 év után kiiratkoztam az egyetemről most szeptemberben.

Anyáék nagyon kiakadtak, hogy "akkor mehetek a Tescoba eladónak", helyette én elutaztam világot látni...

Most hazajöttem az ünnepekre (5 napra) és mikor anya elkezdte mondani, hogy mennyire örül, amiért meggondoltam magam és hazajöttem, akkor szóltam, hogy nem maradok végleg, a Szilvesztert már máshol töltöm.

Na azóta mennek megjegyzések... Nem értem, miért kell ezzel elrontani a Karácsonyt.

Nem az ő életük. Boldog vagyok és szerintem semmivel nem vagyok 19 évesen elkésve azért, mert egy évet kihagyok és próbálok rájönni, mit is szeretnék csinálni.

Mit csináljak, hogy ezt ők is megértsék és leszálljanak rólam?

2016. dec. 24. 10:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
67%
Mert gondolom 19 evesen nem az egyetem otthagyasabol szponzoralod ezt a nagy vilag latast.
2016. dec. 24. 10:35
 2/25 A kérdező kommentje:
Azért még sehol nem járt pénz, mert valaki kiiratkozott volna.
2016. dec. 24. 10:43
 3/25 anonim ***** válasza:
62%

Napi kamu gazdagkislány.

Inkább menj és egyél egy mézeskalácsot.

2016. dec. 24. 10:43
 4/25 A kérdező kommentje:

Anyukám óvóvő, apa tanár...

Nem hiszem, hogy ezek lennének a legjobban fizető állások az országban.

2016. dec. 24. 10:44
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
Egyre jobb a sztorid. Akkor miből fizetgeted az "utazgatást"? Prostituált vagy?
2016. dec. 24. 10:46
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Dolgozni jársz ezekre a helyekre, vagy a szüleid spórolt pénzén próbálsz rájönni mit is szeretnél csinálni? Mert nem mindegy.
2016. dec. 24. 10:48
 7/25 anonim ***** válasza:
39%
5-ös! Neked minden nő, akinek van pénze az prostituált? Munkáról nem hallottál? Ebben a sztoriban még nem derült ki, honnan a pénz, de már ítélkezel. Képzeld 21 évesen én is nekiindultam a világnak. Először egy ügynökség segítségével jutottam ki Görögországba mosogatni, onnan Krétára hotel éttermében pincérkedtem, ott szintén szereztem kapcsolatokat, így 2 hónapra rá már egy egyiptomi hotelben animátorkodtam. Egy egész évet távol voltam, dolgoztam 7 napból 6ot, de jól éreztem magam. Meg nem gazdagodtam, de sok embert megismertem és gyönyörű helyeken jártam. Bár akkor még nem volt ilyen veszélyes a világ, hogy mindenkinek a prostitúció jutott az eszébe.
2016. dec. 24. 10:53
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
És miből utaztál?
2016. dec. 24. 10:55
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Csillagom, ez pont ma jutott eszedbe és pont itt kérsz tanácsot? Eddig erre nem is számítottál és a többi... hagyjad már, legalább mára ne szórjátok tele kamukérdéssel ezt a kategóriát.
2016. dec. 24. 11:13
 10/25 A kérdező kommentje:

Mivel tegnap jöttem haza, ezért igen, pont ma.

Ez az oldal nem azért van, hogy bármit lehessen kérdezni?!

A barátom támogat anyagilag, vagyis ő külföldön él és vele megyek mindenfele, vagy a barátnőimmel.

2016. dec. 24. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!