Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy utálok úgy...

Miért van az, hogy utálok úgy beszélgetni/vitatkozni a szüleimmel, hogy egyszerre mindketten ott vannak?

Figyelt kérdés
Ha valami komolyról akarok beszélni, akkor csak egyikükkel, de leginkább anyukámmal megy. Ha már ketten vannak, akkor egyszerűen kibírhatatlannak érzem a helyzetet, valahogy nem érzem igazságosnak ezt a két szülő - egy gyerek felállást.
2016. jan. 27. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
félsz hopgy 2 en kritizálnak nem csak a befolyásolható anyuci van ott
2016. jan. 27. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen? Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy aki egy házaspár ellen egyedül vitázik, az eleve hátrányból indul, pláne a gyerekükként? Mert ők nyilván egymást erősítik meg egymást licitálják túl mindenben. Apámmal is szoktam egyedül vitázni, csak vele meg azért baromi nehéz, mert úgy érzem, nem is igazán érti, mit mondok, azonkívül ha olyanja van, végig se hallgat.
2016. jan. 27. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Talán azért mert még nem vagy annyira érett hogy komolyabban vitázzanak veled:/
2016. jan. 27. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Talán azért mert még nem annyira érettek hogy komolyabban vitázzanak veled:/
2016. jan. 27. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a gyk. Mindig meglepődöm azon, mennyire váratlan válaszokat kapok :D
2016. jan. 27. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Vagy csak az lehet a gond hogy nincs nővéred/bátyád akivel minden fontos dolgot megbeszélhess:/
2016. jan. 28. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor beszélgess ha csak egyikük van otthon.
2016. jan. 28. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Alapszabaly: a szulok puhitasa kulon-kulon tortenik. Divide et imperia!

Mondjuk nalunk ha anyahoz mentem, azt mondta, kerdezzem apat, es forditva :P

Viccet felreteve: szerintem mindenkinek van "kedvenc" szuloje (aki kevesbe szigoru), nekem edesapam ilyen. Mar reg nem lakok otthon, de neki mondtam el elobb, hogy cigizek, ot kertem meg, hogy "vedjen", mikor megmutatom anyunak a bizonyitvanyom, neki meseltem eloszor a fiumrol (aki azota a jegyesem :D). Szerintem ezzel semmi baj nincs, amig a masik szulovel is jo a kapcsolatod.

Elnezest az ekezetekert!

2016. jan. 28. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Az emberek hajlamosabbak alaposan meghallgatni, ha egyedül vannak.
2016. aug. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!