Anyám már túl messzire ment, kisajátítja a babát, mindenbe beleszól, mit tegyek?
Sosem volt túl jó vele a kapcsolatom, de amióta megszületett a lányom fél éve, még rosszabb... Már a kezdetektől mindenbe beleszólt, kisajátítja, mert szerinte én kb mindent xarul csinálok, ha mondok neki valamit meg se hallja, de ő már ugrik nekem kioktatni, mert miért ezt a ruhát adom a babára, stb... Most már betelt nálam a pohár, mert elég csúnyán összeszólalkoztunk az ő kioktatása miatt, így amikor telefonál nem veszem fel a telefont vagy azt mondom nem vagyunk otthon, ha jön inkább ki se nyitom neki az ajtót, mert meglátom és már szabályosan görcsbe rándul a gyomrom is...
Erre ő felháborodott, hogy én nem tilthatom el tőle az unokáját, nincs hozzá jogom, meg amúgy is hogy jövök én ehhez, mert felnevelt engem is meg a babának is mennyi mindent vettek és akkor én ezt csinálom... Most komolyan, van képe számon kérni azt amit elvileg ajándékba adott? Szerintetek?
Alapvetően jól csinálod.
Ha nem bír viselkedni, akkor nem engeded be és a telefonját sem veszed fel.
Innentől csak ki kell várni, míg leesik neki a tantusz: vagy megváltozik, vagy sose lát téged és az unokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!