Nemrég letettem apám telefonját. Túl messzire mentem? (bővebben lent)
Nem joggyakorlas. Szeret teged. Azert borult ki, hogy nem lathatott s ballagasos napon. Az en apam is ilyen. Nala is van egy fal. Nem tud mirol beszelni veled. HoZz fel te temakat. Mondd neki, hogy menjetek el ketten nyaralni vhova.nyarra miert nem koltozhetsz hozza? O is azt mondja, hogy alig lat es tobbet szeretne veled lenni. A ballagasos leszurasbol ez jon le. Kerdezd meg: mondd, hogy mehetnetek egyutt bulizni, hajokazni. Mehetnetek ketten teniszezni , futni.
Ha talalkoztok, kerdezd meg h teilk egy hetkozbeni napja. Mutassa meg a munkatarsait, a munkajat. Beprotezsalhatna nyarra a cegehez egy kellemes kis munkara.
Meselj neki a bnodrol, ha van.
Kerdezd meg, hova tudnal pesten egyetemre jarni? Addig lakhatnal-e nala? Aztan oda tudnal te is menni dolgozni vmi jo allasba.
Fel a fejjel, apukad nagYon is szeret Teged!
Ne legyen lekifurdalásod. Annyiszor menj hozzá, ahányszor ő jön hozzád. A távolság azonos.
Nyilván sokat van egyedül és bebeszéli magának, hogy neki mennyire igaza van, de attól te még nem állhatsz a fejed tetejére. Egy teli zsákból csak azt lehet kivenni amit előtte bele raktak. Anyudék megpakolták a tiédet, van is miből adnod neked is viszonzást. Aki hozzám félévben egyszer jön, ahhoz én is annyiszor megyek, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!