Hogyan tudnám megváltoztatni az apám habitusát?
el kell költözni.
Aranyosnak tűnsz...találj egy kedves srácot vagy baratnőkkel költözz össze.
Előtted az élet, légy bátor
én apám is ilyen volt,de
- a fenyegetődzés nem igazi(hisz aki meg akar halni az nem osztja ezt meg úgy a biztos)
-csak azt lehet megszégyeníti aki hagyja és apád ezt tudja nagyon jól
-azzal hogy nem dicsér, elnyom és így tud irányítani épp ezért ne érdekeljen a véleménye(voltam én már kurv.., szűzen XD)
-én is féltem párt találni pont azért amiért te és sokáig válogattam,de így is meg találtam az igazit, a lényeg ne azért válassz hogy elmenekülhess
-csak azt nem engedik költözni aki ezt hagyja is
-én meguntam apámat szeretni, mert ha szeretett volna a betegsége(depresszió, skizofrénia) elején tett volna ellene,de tojt rá és végül ugyanezeket produkálta mint a tied, így én nem foglalkozom vele akkor sem ha híd alá kerül,mert nem a vér tesz valakit apává,sajna megváltoztatni azt nem lehet aki nemhogy nem akarja de még élvezi is a dolgot
Szerintem is neki van szüksége szakemberre, te (egyelőre) normálisnak tűnsz, amit csodálok.
A pénzed elveszi? Ha igen, a NANE zöld számát javaslom. Ha nem, akkor dolgozz minél többet, addig se vagy otthon, és pénzt gyűjtesz egy szebb jövőre. Tanulsz még? Tudod, hogy te is kérheted, hogy emeljenek ki a családból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!