Tényleg nincs jogom beleszólni apám döntésébe?
Apa nevel, mivel a szüleim elváltak. Apa nagyon szigorúan fog, nem enged el sehova, még hétvégén se. Most végeztem el a nyolcadikot az általánosban. Vendéglátó szakközépbe szerettem volna menni, de apa a kollégium miatt nem engedte, hogy oda iratkozzak. Úgy gondolja, hogy nekem nem való a kollégium és ne legyek vendéglátós. A szomszéd város gimnáziumába engedett el. Amikor szóltam neki, hogy nem szeretnék oda menni, mert nem érdekel, nagyon mérges lett, elkezdett velem kiabálni, hogy én milyen hálátlan vagyok és hogy ne szóljak bele abba, hogy ő milyen döntést hoz. Majd ha nagykorú leszek és a magam lábára állok, akkor majd azt csinálok amit akarok, de addig hallgassak el, mert ha nem tetszik akkor nyugodtan költözzek anyámhoz. Az a helyzet, hogy oda nem nagyon szeretnék menni.
15 éves lány.
Igaza van apukádnak,nem akarja,hogy elkallódj.
A gimnáziummal sokkal beljebb leszel,ha tovább tanulsz,mint a vendéglátós szakközéppel.
ne csodálkozz,hogy félt,az egyetlen kicsi lánya vagy.
Mennyire fog szigorúan,mert azért van egy határ?
Mennyire szokott veled kiabálni,mert ott is van azért egy határ?
Ja azt nem írtam, hogy szakközép után egy technikumot illik elvégezni, hogy tényleg legyen a szakmáról papírod. (de az csak 2 év)
Én megcsináltam a szakközepet, utána a technikumot és utána még elmentem egyetemre. Egyetemem nem volt belőle hátrányom, hogy nem gimnáziumba jártam, de persze ez egyetemenként/szakonként változó.
Amit leírtál,az teljesen renben van.
Elenged bulizni,de nem ihatsz.Ok.
Rossz jegyet kapsz,kicsit ordibál.Nagy dolog,tessék tanulni.
Én úgy látom,semmi baj nincs apukáddal,teljesen normális és teljesen normálisan viselkedik veled.
Gondolj bele,egyedül nevel. Ez egy férfinek még nehezebb,mint egy nőnek.
tessék tanulni és megbecsülni,hogy ilyen apád van.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!