Ha a 16 éves lányod bejelentené hogy terhes, és nem veteti el, hiába kéri a fiú akitől teherbe esett. Hogyan reagálnál? Mit mondanál?
"oké utolsó, de ha engem az anyám abortuszra kényszerítene, akkor látna utoljára. Jöhetne nekem sírni öregen és betegen hogy egyedül maradt"
Mert te, mint terhes tinédzser megteheted hogy egy ekkora teher vállalására kényszeríted az anyádat? És hogy ki menne előbb sírva a másikhoz: Még felnőtt nők is beleroppannak egyedülállóként egy pici eltartásába és nevelésébe. Valószínűbb hogy a tini fog először hazaszaladni hogy apu-anyu vállalja már a felelősséget helyette, mert egy kisbaba nem annyi hogy cuki. Nagy felelősség, erő, és anyagi áldozat is egyben. Nincs buli, nincs lógás a haverokkal, nincs szórakozás, napi huszonnégy órás szolgálat, aggodalom, és félsz van a tagadhatatlanul sok öröm mellett. Baromi nehéz egyedül egy babával.
"És milyen érzés volt cserben hagyni a saját gyereked utolsó? És milyen nélküle az életed? Nem hiányzik a lányod és az unokád?"
Mire föl ítélkezel? A másik gyerekét kellett volna elárulnia az anyának aki vétlen a nővére hülyeségében? Az nem cserbenhagyás ha a tizenhat éves miatt a másiknak sem lesz otthona, csak mert a tizenhat éves felnőttet akar játszani de zéró felelősségérzettel? Se anyagiak, se biztos háttér, se támogató partner, csak tartsuk meg a babát? Mire? Hogy éhezzen?
Negy lanyt neveltem fel soha egyik sem lett terhes.
Miert ? idoben felvilagositottam oket es mikor komoly baratjuk lett elkezdtek szedni a fogamzasatlot.
Arra taniottam oket o is a fiu is vedekezzen.
A kamaszok szexelnek ha akarod tudni ha nem
Egyszeruen ha lattam jonnek a fiuk egy eros beszelgetes kettesben es irany a nogyogyasz szedtek a gyogyszert.
Ezen kivul mindig elmeseltem nekik hogyan szul egy fiatal kamasz lany es milyen elete lesz utana iskola munka nelkul egy kolokkel pasi nelkul Mutattam nekik egy parat a varosban ,, latod ? csori tanulatlan tologatja a babakocsit egyedul pasi mar reg elhuzott mellole,,
Ez segitett
#44 "Irány az abortusz, lehet nyafogni, hogy ez undorító meg szemét dolog, de:" - nincs semmi de, ez a fiatal döntése, a szülő nyilván elmondhatja a saját érveit, de itt a snitt, a fiatalé az utolsó szó.
Ugyanez áll a "fujj, abortusz"-ozókra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!