Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírok már anyámmal és...

Nem bírok már anyámmal és egyre nagyobbak a súlyok a lelkemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész gyerekkoromtól csak a szart kaptam, a lelki terrort, a verbális bántalmazást. Tönkre tett lelkileg, érzelmileg, mindezt úgy, hogy fogalma sincs róla és fel se tűnik neki, hogy egy lelki, mentális roncsot csinált belőlem. Én mindig szar voltam és vagyok a mai napig is. Nemrég szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból ami már rég nem működött, csak húztam vontam, mert nem akartam hazajönni, más választásom meg nem volt. Olyan szinten leépültem lelkileg, hogy pszichiátriai kezelés alatt állok, az idegrendszerem olyan szinten ki van, hogy nem tudok dolgozni, mert nagyon szorongok, remegek és volt hogy már el is ájultam. Karácsony előtt még visszamegyek az pszichiáterhez, hogy adjon másik gyógyszert, ami mellett hátha jobbban el tudom viselni az itthoni terrort, hogy tudjak végre dolgozni és legyen es kis esélyem lelépni. Bár valahol ezt is lehetetlenségnek tartom, mert nem fognak egy hónapig se úgy eltűrni itthon, hogy van munkám és nem adok le pénzt, nem fogja érdekelni se anyámat, se a nevelőapámat, hogy gyűjtenék egy albérletre, hogy mehessek innen. Minden nap sírok, életképtelen vagyok egy idegroncs és nem bírom tovább. 2 naponta fürödhetek csak, mert ne pocsékoljam a vizet. (Ők simán 3-4 napig le se mosdanak, wct nem huzzak le, csak sz.ráskor, meg ilyenek) Anyám mást se csinál naphosszat, csak szid mindenkit. Ha kimegyek a konyhába főzni, vagy segiteni akkor minden szar amit én csinálok, ha nem megyek ki, akkor az a baj. Ma pl a félig sült sütimet vetette ki a sütőből, hogy az szerinte nem jó és neki különben se kell az a sz.ar. Sírva mentem be a szobámba,természetesen fel sem tűnt neki, vagy csak lesz.arta. Állandóan belém rúg és a sok minden felgyülemlett bennem és nem vagyok már egész ember. Hogy lehet elviselni egy ilyen környezetet, hogy valamikor még ember legyen belőlem? Ha folyton rosszul vagyok az idegtől és ájuldozok? Ráadásul olyan fiatal sem vagyok már, szégyellem, hogy nem vittem semmire, de nem tudtam volna, mert fejős tehénnek néztek mindig. Mi lesz így? Ha nem bírok felállni, valószínűleg öngyilkos leszek, vagy szimplán a stressz megöl.
2016. dec. 13. 11:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20:

Igen a Samsonite. Szekszárdon van. Nem opció sajnos, mert én egy messzebb lévő faluba élek, ahol alig járnak buszok. Nem tudnék innen szekszárdra bejárni több műszakban, mert este már nincs buszom haza :/

2016. dec. 13. 14:34
 22/26 anonim ***** válasza:
Na tessék, látod, mikor oda mész munkaügyben ezt elmeséled vagy majd leírod a jelentkezésedben,szeretnél dolgozni, de olyan távol laksz, hogy közlekedni nem fogsz tudni, biztos találnak neked megoldást és már otthon sem kell maradnod, max ha te úgy döntesz akkor nagy ritkán haza látogatsz.
2016. dec. 13. 14:40
 23/26 anonim ***** válasza:
59%
Egyik szavaddal ütöd agyon a másikat. Előbb kifejted, hogy nagyon akarsz dolgozni, de a remegéstől, amit a gyógyszer okoz, nem tudsz. Majd közöd, hogy nem állsz le a legális drogoddal, mert anélkül nem tudsz dolgozni. Oké... nem mellesleg szebben bánnának veled és több mindent engednének, ha nem koloncnak költöztél volna haza, hanem beleadnál a háztartási pénzbe. Így ne csodálkozz, ha mindent sajnálnak tőled, örökké anyut-aput fogod pumpolni, mert te remegsz a munka gondolatától?
2016. dec. 13. 17:59
 24/26 anonim ***** válasza:
59%

"Nemrég szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból ami már rég nem működött, csak húztam vontam, mert nem akartam hazajönni,"

És abban az időszakban, amikor már rég nem működött, mire vártál, miért nem gyűjtöttél pénzt, kerestél albérletet, vagy csak egy kiadó szobát? Dolgoztál egyáltalán, vagy ott meg a párod tartott el? Dolgoztál te valaha életedben, vagy csak a mártírkodás, meg a remegés megy?

2016. dec. 13. 18:06
 25/26 A kérdező kommentje:

23-24-Es gindolom ugyanaz a szemely.... kepzeld nem voltam mindig ilyen, dolgoztam evekig, de felretenni nem tudtam, mert nem kerestem olyan jól.

Mielőtt elmentem itthonról, előtte is anyám tartozását fizettem, plusz elvárta hogy majdnem minden maradék pénzem adjam be, de cserébe ugyanúgy beszólt a fürdésért, ne égessem a villanyt, főtt kaját nem hagytak nekem, stb, de a pénzt elvárta mindig. Ő persze nem dolgozik, csak pumpolja nevelőapámat és a páromat is pumpolni akarta mindig.

Nem a gyógyszerektől remegek, hanem a felfokozott stresszes állapotomtól.

2016. dec. 13. 21:06
 26/26 A kérdező kommentje:
Az utolso 2 valaszt leszamitva, koszonom mindenkinek!
2016. dec. 13. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!