Nem bírok már anyámmal és egyre nagyobbak a súlyok a lelkemen, mit tegyek?
20:
Igen a Samsonite. Szekszárdon van. Nem opció sajnos, mert én egy messzebb lévő faluba élek, ahol alig járnak buszok. Nem tudnék innen szekszárdra bejárni több műszakban, mert este már nincs buszom haza :/
"Nemrég szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból ami már rég nem működött, csak húztam vontam, mert nem akartam hazajönni,"
És abban az időszakban, amikor már rég nem működött, mire vártál, miért nem gyűjtöttél pénzt, kerestél albérletet, vagy csak egy kiadó szobát? Dolgoztál egyáltalán, vagy ott meg a párod tartott el? Dolgoztál te valaha életedben, vagy csak a mártírkodás, meg a remegés megy?
23-24-Es gindolom ugyanaz a szemely.... kepzeld nem voltam mindig ilyen, dolgoztam evekig, de felretenni nem tudtam, mert nem kerestem olyan jól.
Mielőtt elmentem itthonról, előtte is anyám tartozását fizettem, plusz elvárta hogy majdnem minden maradék pénzem adjam be, de cserébe ugyanúgy beszólt a fürdésért, ne égessem a villanyt, főtt kaját nem hagytak nekem, stb, de a pénzt elvárta mindig. Ő persze nem dolgozik, csak pumpolja nevelőapámat és a páromat is pumpolni akarta mindig.
Nem a gyógyszerektől remegek, hanem a felfokozott stresszes állapotomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!