Nem bírok már anyámmal és egyre nagyobbak a súlyok a lelkemen, mit tegyek?
Nem tudok munkát vállalni, már próbáltam többször az elmúlt időben. Annyira stresszel minden, vagyis már alapból annyira magasan van az alap állapotom, hogy remeg kezem lábam. Voltam egy varrodába próbamunkázni, de nem vettek fel, mert annyira remegtem. Kérdezték, hogy jól vagyok-e. Aztán ott helybe nem is mondtak semmit, mondták majd hívnak, nem hívtak és ennnek már több hete. Gondolom látták rajtam, hogy mennyire kivagyok...
Sokszor van szívritmuszavarom is annyira feszült vagyok.
A volt páromhoz visszamehetnék, de annak semmi értelme. Ami nem ment, ezután sem fog. Iszonyatosan fáj, hogy ennyire semmibe vagyok véve és belém is rúgnak. Néha úgy érzem a halálom se rendítené meg.
Társaságom, barátaim nem nagyon vannak. Mindenki éli az életét, és senki nem kiváncsi egy idegroncsra. Sajnálgatásokra meg nincs szukségem, nem megyek vele semmire.
El kell menned onnan.
Próbálj meg valakivel közös albérletbe menni, csak egy szobát kivenni úgy olcsóbb. Ameddig otthon vagy nem lesz jobb soha.
Én még arra is gondoltam hogy ha a párom nem lenne, tuti vallanám a lakhatásért szex dolgot is csak ne kelljen itt lennem. De szerencsére nem kellett soha ilyen mélyre süllyednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!