Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírok már anyámmal és...

Nem bírok már anyámmal és egyre nagyobbak a súlyok a lelkemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész gyerekkoromtól csak a szart kaptam, a lelki terrort, a verbális bántalmazást. Tönkre tett lelkileg, érzelmileg, mindezt úgy, hogy fogalma sincs róla és fel se tűnik neki, hogy egy lelki, mentális roncsot csinált belőlem. Én mindig szar voltam és vagyok a mai napig is. Nemrég szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból ami már rég nem működött, csak húztam vontam, mert nem akartam hazajönni, más választásom meg nem volt. Olyan szinten leépültem lelkileg, hogy pszichiátriai kezelés alatt állok, az idegrendszerem olyan szinten ki van, hogy nem tudok dolgozni, mert nagyon szorongok, remegek és volt hogy már el is ájultam. Karácsony előtt még visszamegyek az pszichiáterhez, hogy adjon másik gyógyszert, ami mellett hátha jobbban el tudom viselni az itthoni terrort, hogy tudjak végre dolgozni és legyen es kis esélyem lelépni. Bár valahol ezt is lehetetlenségnek tartom, mert nem fognak egy hónapig se úgy eltűrni itthon, hogy van munkám és nem adok le pénzt, nem fogja érdekelni se anyámat, se a nevelőapámat, hogy gyűjtenék egy albérletre, hogy mehessek innen. Minden nap sírok, életképtelen vagyok egy idegroncs és nem bírom tovább. 2 naponta fürödhetek csak, mert ne pocsékoljam a vizet. (Ők simán 3-4 napig le se mosdanak, wct nem huzzak le, csak sz.ráskor, meg ilyenek) Anyám mást se csinál naphosszat, csak szid mindenkit. Ha kimegyek a konyhába főzni, vagy segiteni akkor minden szar amit én csinálok, ha nem megyek ki, akkor az a baj. Ma pl a félig sült sütimet vetette ki a sütőből, hogy az szerinte nem jó és neki különben se kell az a sz.ar. Sírva mentem be a szobámba,természetesen fel sem tűnt neki, vagy csak lesz.arta. Állandóan belém rúg és a sok minden felgyülemlett bennem és nem vagyok már egész ember. Hogy lehet elviselni egy ilyen környezetet, hogy valamikor még ember legyen belőlem? Ha folyton rosszul vagyok az idegtől és ájuldozok? Ráadásul olyan fiatal sem vagyok már, szégyellem, hogy nem vittem semmire, de nem tudtam volna, mert fejős tehénnek néztek mindig. Mi lesz így? Ha nem bírok felállni, valószínűleg öngyilkos leszek, vagy szimplán a stressz megöl.
2016. dec. 13. 11:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Te is írtad a megoldást. Menekülj onnan, amilyen gyorsan csak tudsz. A megvalósítás nehéz, mert amíg nincs pénz, addig ugye hova mennél? Keress egy munkahelyet, aztán sipirc! Onnantól nem lesz szükséged a pszichiáterre és a gyógyszerekre.
2016. dec. 13. 12:00
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez borzalmas. Nem lesz könnyű, de menekülni kell. Most van munkahelyed? valami olyan munkát nem tudnál találni, ahol szolgálati lakás van gondokság?
2016. dec. 13. 12:04
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó csapat, jó közösség kellene neked, akik öntenek beléd lelket és adnak értelmet a létezésnek. Mellesleg munka + pénz. Kiugrási kísérletet tehetnél pl. ha jelentkezel egy gyárba operátornak, ingyen szállást, lakhatást biztosít a legtöbb.
2016. dec. 13. 12:10
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem tudok munkát vállalni, már próbáltam többször az elmúlt időben. Annyira stresszel minden, vagyis már alapból annyira magasan van az alap állapotom, hogy remeg kezem lábam. Voltam egy varrodába próbamunkázni, de nem vettek fel, mert annyira remegtem. Kérdezték, hogy jól vagyok-e. Aztán ott helybe nem is mondtak semmit, mondták majd hívnak, nem hívtak és ennnek már több hete. Gondolom látták rajtam, hogy mennyire kivagyok...

Sokszor van szívritmuszavarom is annyira feszült vagyok.

A volt páromhoz visszamehetnék, de annak semmi értelme. Ami nem ment, ezután sem fog. Iszonyatosan fáj, hogy ennyire semmibe vagyok véve és belém is rúgnak. Néha úgy érzem a halálom se rendítené meg.

Társaságom, barátaim nem nagyon vannak. Mindenki éli az életét, és senki nem kiváncsi egy idegroncsra. Sajnálgatásokra meg nincs szukségem, nem megyek vele semmire.

2016. dec. 13. 12:21
 5/26 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy nem szeretem elmondani senkinek mi van velem, mert úgysem tudnak segíteni, ha meg el is mondom, csak sajnálkozásokat kapok, azzal meg nem megyek semmire.
2016. dec. 13. 12:24
 6/26 anonim ***** válasza:
Már pedig amíg ott maradsz, nem fog javulni a helyzet. Kellene találnod valakit, akinél lakhatsz néhány hétig, esetleg egy-két hónapig, amíg rendbe jössz annyira, hogy el tudsz vállalni valamilyen munkát. Onnantól pedig élheted a saját életed.
2016. dec. 13. 12:26
 7/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a szállásos gyári munka már megfordult a fejembe egy alternatívaként, de konkrétan annyira nincs pénzem, hogy odautazgassak egy nagyvárosba, meg az első fizuig legyen kajára pénzem. Nem sajnáltatni akarom magam, de ez az igazság. Anyáméktól meg kölcsönkérni sem merek, mert tőlük soha egy fikarcnyi segítséget nem kaptam. 1000 ft-ot sajnaálnak tőlem. Úgy is azt mondanák, hogy nincs nekik, meg elkezdenének panaszkodni.....
2016. dec. 13. 12:29
 8/26 A kérdező kommentje:
Tudom, de nincs senki, akire számíthatnék. Nincsenek rokonok, se olyan barátok.... teljesen egyedül vagyok mondhatni
2016. dec. 13. 12:30
 9/26 anonim ***** válasza:

El kell menned onnan.

Próbálj meg valakivel közös albérletbe menni, csak egy szobát kivenni úgy olcsóbb. Ameddig otthon vagy nem lesz jobb soha.

Én még arra is gondoltam hogy ha a párom nem lenne, tuti vallanám a lakhatásért szex dolgot is csak ne kelljen itt lennem. De szerencsére nem kellett soha ilyen mélyre süllyednem.

2016. dec. 13. 12:31
 10/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szégyellem, hogy ide jutottam! Olyan mélyen vagyok, hogy az alapvető dolgok sem mennek..nyugtató nélkül már halott lennék. Tényleg csak magára számíthat az ember és ha alul vagy, magadtól nem tudsz kikászálódni, akkor megdöglesz
2016. dec. 13. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!