Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírok már anyámmal és...

Nem bírok már anyámmal és egyre nagyobbak a súlyok a lelkemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész gyerekkoromtól csak a szart kaptam, a lelki terrort, a verbális bántalmazást. Tönkre tett lelkileg, érzelmileg, mindezt úgy, hogy fogalma sincs róla és fel se tűnik neki, hogy egy lelki, mentális roncsot csinált belőlem. Én mindig szar voltam és vagyok a mai napig is. Nemrég szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból ami már rég nem működött, csak húztam vontam, mert nem akartam hazajönni, más választásom meg nem volt. Olyan szinten leépültem lelkileg, hogy pszichiátriai kezelés alatt állok, az idegrendszerem olyan szinten ki van, hogy nem tudok dolgozni, mert nagyon szorongok, remegek és volt hogy már el is ájultam. Karácsony előtt még visszamegyek az pszichiáterhez, hogy adjon másik gyógyszert, ami mellett hátha jobbban el tudom viselni az itthoni terrort, hogy tudjak végre dolgozni és legyen es kis esélyem lelépni. Bár valahol ezt is lehetetlenségnek tartom, mert nem fognak egy hónapig se úgy eltűrni itthon, hogy van munkám és nem adok le pénzt, nem fogja érdekelni se anyámat, se a nevelőapámat, hogy gyűjtenék egy albérletre, hogy mehessek innen. Minden nap sírok, életképtelen vagyok egy idegroncs és nem bírom tovább. 2 naponta fürödhetek csak, mert ne pocsékoljam a vizet. (Ők simán 3-4 napig le se mosdanak, wct nem huzzak le, csak sz.ráskor, meg ilyenek) Anyám mást se csinál naphosszat, csak szid mindenkit. Ha kimegyek a konyhába főzni, vagy segiteni akkor minden szar amit én csinálok, ha nem megyek ki, akkor az a baj. Ma pl a félig sült sütimet vetette ki a sütőből, hogy az szerinte nem jó és neki különben se kell az a sz.ar. Sírva mentem be a szobámba,természetesen fel sem tűnt neki, vagy csak lesz.arta. Állandóan belém rúg és a sok minden felgyülemlett bennem és nem vagyok már egész ember. Hogy lehet elviselni egy ilyen környezetet, hogy valamikor még ember legyen belőlem? Ha folyton rosszul vagyok az idegtől és ájuldozok? Ráadásul olyan fiatal sem vagyok már, szégyellem, hogy nem vittem semmire, de nem tudtam volna, mert fejős tehénnek néztek mindig. Mi lesz így? Ha nem bírok felállni, valószínűleg öngyilkos leszek, vagy szimplán a stressz megöl.
2016. dec. 13. 11:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Vannak olyan cégek, gyárak akik előleget is adnak, fizetés előleget. Szedd össze magad, gondolj arra, hogy rendeződnek a dolgaid az életed ha magad mögött hagyod azt amiben most vagy és ne remegj. Ilyen helyeken simán lehet találkozni rossz sorsú, rossz körülmények között élő emberekkel akikkel össze tudsz cuccolni (azonos nemű) és albérletezni is akár.
2016. dec. 13. 12:59
 12/26 anonim ***** válasza:
*** Melyik megyében vagy ?
2016. dec. 13. 13:00
 13/26 A kérdező kommentje:

Tolna

Megvárom mi lesz az orvosnál, kapok e egy másik gyógyszert, ami erősebb és jobban kordában tudom tartani magam vele. Meg szerintem karácsony előtt már inkább leállnak, a cégek nem? Talán januárba nagyobb lesz az esélyem

2016. dec. 13. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:
sokan leállnak, de keres szállásos helyet, a folyamat elhúzódik januárra.
2016. dec. 13. 13:13
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, hol laksz, de menj el egy körzeti orvoshoz és kérd, hogy utaljon pszichoterápiás intézetbe: nem, nem kórházba és nem a bolondok vannak ott :-)

A pszichoterápia azért lenne jó, mert megpróbálnak helyre rakni - akár bentlakással úgy, hogy közben a gyógyszerszedésről is leszoktatnak. Persze ehhez Neked is akarnod kell meggyógyulni, együttműködni.

Ha ezt el tudnád érni, akkor utána tudnál munkát vállalni és akkor már jobban ki tudnál lépni :-)

2016. dec. 13. 13:14
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
15-ös vagyok - látom, közben írtad: Tolna megye. Hááát, azt nem tudom, ott van-e ilyen pszichoterápiás intézet? De Pesten tuti.
2016. dec. 13. 13:32
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

Ha otthon ilyen állapotok uralkodnak mint amiről írtál akkor mehetsz te az isten pszichiáteréhez is, a gyógyszer csak elnyom, letompít, de a valós problémát nem fogja megoldani. Szerintem neked már az is nagy segítség lenne, ha tudnál dolgozni, barátokra szert tenni akikkel lehet beszélgetni, mikor haza mennél akkor lenne saját kereseted és ne mondja nekem senki sem, hogy akkor lenne okuk a szülőknek dirigálni neked, mikor kivágnál az asztalra ha többet nem is de 10-20 ezer forintot, kajára, rezsi hozzájárulás gyanánt.

Munkaügyi központ, önkormányzat sem segített eddig neked (?) közmunka program, stb..

2016. dec. 13. 14:12
 18/26 anonim ***** válasza:
60%
*** A helyi kórház pszichiátriáján voltál már, gyógyszer, gyógyszerbeállítás, csoportterápia és a többi ?
2016. dec. 13. 14:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a gyógyszerek csak letompítanak, de most muszáj a leszedálás, hogy legalább dolgozni tudjak, és változtatni, lépni. Mert így csak az ideg öl.... Mikor felirta a gyógyszert az orvos, akkor ő is mondta, hogy ez csak mankó, hogy legyen erőm felállni. Az más, hogy meg se érzem az antidepresszánst :( Csak a nyugtató tud elnyomni pár órára
2016. dec. 13. 14:20
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Az antidepresszáns legalább 1-3 hónap mire elkezdi kifejteni a hatását, feltéve ha jó, jó cucc a szervezted számára. A varroda pedig nem lett volna rossz, hallod, van ott valami bőrönd "gyár" is, most a napokban láttam a híradóban.
2016. dec. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!