Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is ilyen bunkó szülője...

Másnak is ilyen bunkó szülője vannak?

Figyelt kérdés
A párom kinézett egy kerámia bevonatú edényt, mert anyámnak nagyon tetszett, mikor használta. Megkérdeztem, anyámat, hogy mit szeretne karácsonyra, erre ő, hogy ne vegyünk neki semmi. Megkérdeztem, hogy együtt karácsonyozunk-e, külön akar. Egy házban lakunk, de külön, költözésre nincs lehetőség.
2016. dec. 11. 13:43
 1/8 A kérdező kommentje:
*van
2016. dec. 11. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Van egy olyan erzesem hogy egy lepes kimaradt a tortenetbol...
2016. dec. 11. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem..ezért lenne bunkó az anyád mert külön akar karácsonyozni illetve nem kell neki az edény?!

Érdekes...

2016. dec. 11. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Több ajandékot is kinéztünk, de neki semmi nem kell. Vérnyomásmérőt szeretne, azt is néztem, az sem kell neki.
2016. dec. 11. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Mindennek oka van. Írnál valamivel többet arról, hogy miért döntött így anyukád?
2016. dec. 11. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Miért kell kérdezősködni ? vegyetek neki valamit, szerintem szeret meglepődni, szereti a meglepetést.
2016. dec. 11. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Én sem tudom. Értetlenül állok előtte. A párom segít anyuéknak /egészsegügyis/, én is segítek, ahol tudok.
2016. dec. 11. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem anyukámat h mit szeretne,azt mondta h semmit!De mivel pár hónapja mondott valamit,hogy ha 1x megengedheti magának mit venne,ezért kap tőlem olyat! Nem kérdezgetem agyba főbe h ki mit akar
2016. dec. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!